Voorbeschouwing Quick Boys – Jong ADO Den Haag

Vandaag (dinsdag) speelt Quick Boys de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Op sportpark Nieuw Zuid is Jong ADO Den Haag de tegenstander. De Haagse beloften, getraind door Virgilio Texeira, debuteren in het nieuwe voetbaljaar in de Derde Divisie B. De aftrap van het oefenduel tussen Quick Boys en Jong ADO Den Haag is om 20:00 uur en de toegang is gratis.

De voorbereiding van de jonge Hagenaars is een aantal weken aan de gang. Hierin werden wisselende resultaten geboekt. Afgelopen weekend verloor Jong ADO Den Haag nog met ruime cijfers van Katwijk (1-6). De oefenduels met TEC Tiel (2-1), Bayern Leverkusen O19 (2-1) en Rijnsburgse Boys (2-1) werden wel winnend afgesloten. De vriendschappelijke wedstrijd tegen Kozakken Boys eindigde onbeslist (0-0). 

Quick Boys tankte afgelopen zaterdag zelfvertrouwen door het oefenduel met OFC winnend af te sluiten (2-0). In de loop van de tweede helft werd het verschil gemaakt door de ploeg van trainer Edwin Grünholz dankzij treffers van Raymond de Waard en Marc de Kruis. In aanloop naar de seizoensopener tegen Noordwijk op zaterdag 24 augustus aanstaande komen de blauw-witten nog tweemaal in actie. Na de wedstrijd van vanavond speelt Quick Boys aanstaande donderdag op eigen veld tegen TAC’90. 

Geef een antwoord