Bijna vol: Landenteams seizoen 2019-2020

De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen gaan al weer hard. Het maximaal aantal kinderen dat geplaatst kan worden in de Landenteams nadert. Dus als uw zoon of dochter ook wil voetballen in de mooiste competitie van Nieuw Zuid, en ook nog eens in het 100-jarige jubileumjaar van Quick Boys, meld hem of haar dan snel aan!

Bij Quick Boys kan er gevoetbald worden vanaf 4 jaar met voor de allerjongste kinderen een (gratis) trainingsgroep. Vanaf ongeveer 4,5 jaar worden de kinderen onderdeel van de zogenaamde Landenteams en wordt er naast de training op woensdag ook een wedstrijd gespeeld op zaterdag in een onderlinge competitie. Voor het seizoen 2019-2020 is de trainingsgroep voor kinderen uit 2015, is de 4×4 groep voor kinderen uit 2014 en is de 6×6 groep voor kinderen met geboortejaar 2013.

Na de zomervakantie wordt weer gestart met de trainingen en wedstrijden. Meer informatie en teamindelingen worden aan het eind van de schoolvakantie bekendgemaakt. Informatie volgt dan via de Quick Boys-website, de Facebookpagina van de Landenteams en via WhatsApp-groepen die per team aangemaakt zullen worden.

Het inschrijfformulier kan worden gevonden via de volgende link op de Quick Boys-website: https://www.quickboys.nl/text/hoe_word_ik_lid_contributies

Oproep
Daarnaast zijn we nog op zoek naar een trainer voor de trainingsgroep van de 4-jarigen. Dit is een groep tussen de 15 en 20 kinderen die elke woensdagmiddag een klein uurtje trainen. Prachtig om te doen met als beloning een hoop (speel)plezier van de kinderen. Is jouw zoon of dochter (bijna) 4 jaar en wil je dit gaan doen? Of lijkt het je gewoon leuk om als trainer deze groep te begeleiden? Stuur vrijblijvend een email naar Landenteams@quickboys.nl voor meer informatie. 

Geef een antwoord