Walking Football Quick Boys zoekt nog enthousiaste deelnemers

Gepubliceerd op: 04-10-2019 12:41

Wekelijks is een enthousiaste groep 55-plussers actief op Nieuw Zuid met walking football. Op vrijdagmiddag komt een zeer diverse groep, qua leeftijd en man/vrouw verdeling, samen om te voetballen/bewegen. Een leven lang voetballen is daarmee voor iedereen bereikbaar.

Natuurlijk staat het bewegen in competitief verband voorop, maar daarnaast is het sociale aspect minstens net zo belangrijk. Dus met elkaar in contact komen en na afloop gezellig naar het clubhuis.

We zijn nog hard op zoek naar uitbreiding van het aantal deelnemers , met als doel om tot een vaste grote groep te komen die wekelijks traint en ook namens Quick Boys kan gaan deelnemen aan (landelijke) “walking football” toernooien.

Iedere vrijdagmiddag van 15.00 – 16.00 uur wordt er een training verzorgd op sportpark Nieuw Zuid door de ervaren trainers Bastiaan van Rossum en Yoran Wiggers

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Jeffrey Drost, van Welzijnskwartier, tel 071-4033323 of Willem Schuitemaker via willemschuitemaker@quickboys.nl. Vrijblijvend langskomen op de training is ook mogelijk.

 

Eerder berichtgeving over Walking Football bij Quick Boys!

Football tijdens de Familiedagen

Een leven lang voetballen

Agenda

23-11-2019

Rad van Sinterklaas

31-01-2020

Altijd al sponsor willen worden?

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________