Verjaardagsfeest

In het clubhuis wordt de 94e verjaardag van de club gevierd
Binnenkort viert K.v.v. Quick Boys haar 94e verjaardag. Op 1 februari 1920 werd de club opgericht en daarom organiseert de Supportersvereniging Quick Boys op zaterdag 1 februari 2014 een feestavond in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid.

De coverband LOS Nederpopcovers komt het verjaardagfeest van Quick Boys opluisteren met een daverend optreden. Onder aanvoering van zanger Robert Toet staat een optreden van LOS garant voor spektakel.
De band deed Nieuw Zuid al eens eerder aan. En hoe! Daarom komen zij terug. Met nummers van Marco Borsato, Guus Meeuwis, Doe Maar, De Dijk, Bløf, Van Dik Hout en vele anderen in het repertoire spelen de bandleden voor ieder wat wils. Dat wordt dus een gezellig avondje meezingen op de verjaardag van Quick Boys!

De toegangskaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. In de voorverkoop kosten de tickets slechts 5,00 euro per stuk. Hiervoor krijg je een avondvullend programma met live-muziek en inclusief warme hap voor terug. Aan de deur zijn de kaarten verkrijgbaar à 7,50 euro.

Wees er snel bij, want op is op!
Mail voor reserveringen of meer informatie naar sv@quickboys.nl .

Geef een antwoord