Jubileumboek cadeau voor leden K.v.v. Quick Boys

Onze club bestaat in 2020 precies honderd jaar, wat gevierd wordt met tal van activiteiten. Maar er is voor onze leden ook een tastbare herinnering beschikbaar: een jubileumboek als cadeau voor alle leden van K.v.v. Quick Boys.

Het startschot voor het maken van dit boek werd gegeven op de eerste bijeenkomst van de stuurgroep ‘Quick Boys 100 jaar’, bijna drieënhalf jaar (!) geleden. Onder leiding van Jaap Paap is daarop een groep enthousiastelingen aan de slag gegaan met het verzamelen van foto’s en documenten, het interviewen van diverse personen en het nodige op papier zetten. Nu is het boek af. Het is een bijzonder boek geworden, met vele prachtige verhalen en foto’s. Een collectors item, waar nog voor de verschijning al veel vraag naar is.

Aanstaande zaterdag 29 februari 2020 van 9.00 tot 12.00 uur kun je op vertoon van je lidmaatschapspas het jubileumboek ‘Quick Boys 100 jaar’ afhalen in het Clubhuis. De pas wordt gescand bij binnenkomst, dus vergeet deze niet mee te nemen. Zonder pas kunnen we geen boek verstrekken. Het is ook toegestaan met een pas van een familielid of derde te komen en het boek mee te nemen. Voor elk lid, van jong tot oud, is een boek beschikbaar. Binnenkort zullen er nog een of enkele andere data volgen waarop het boek is af te halen.

Niet-leden kunnen het boek aanschaffen in de Quick Boys Shop voor €19,20.

 

Geef een antwoord