Dennis Kaars neemt afscheid aan het einde van het seizoen

Over enkele maanden komt een einde aan de samenwerking tussen K.v.v. Quick Boys en Dennis Kaars. De 31-jarige spits, bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid, keert terug bij de club waar hij in het verleden aan verbonden is geweest: zaterdagtweedeklasser HBOK uit Zunderdorp. 

De naam van Kaars zal de geschiedenisboeken ingaan als de spits die Quick Boys de langverwachte promotie naar de Tweede Divisie bezorgde door in de bloedstollende finale van de play-offs tegen VVSB in de tweede helft van de verlenging de winnende treffer te scoren. In zijn debuutseizoen op Nieuw Zuid was Kaars goed voor negen competitietreffers. In de aansluitende nacompetitie scoorde de geboren Purmerender drie belangrijke doelpunten waaronder de allesbeslissende treffer op Nieuw Zuid op zaterdag 8 juni 2019.

In het lopende voetbaljaar wist Kaars, die na de winterstop wegens blessureleed nog niet in actie kwam, tot nu toe viermaal het net te vinden. De sympathieke Noord-Hollander heeft onlangs bij de clubleiding te kennen gegeven dichter bij huis te willen gaan voetballen. Vanaf komend seizoen verdedigt Kaars de clubkleuren van Het Begon Op Klompen, maar niet voordat hij in stijl afscheid heeft genomen van de club die altijd een speciale plek in zijn voetbalhart zal hebben.

De Technische Commissie wil Dennis Kaars hartelijk danken voor zijn inzet in de afgelopen twee seizoenen en wenst hem veel succes en plezier toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan.

Geef een antwoord