De Kerstnarrenloterij dendert door!

Het zijn roerige tijden. Maar één ding staat vast: de Kerstnarrenloterij dendert gewoon door!

Vanaf het begin loopt het al storm met de fysieke loten. En dat terwijl we nog niet eens met de online verkoop waren gestart. Maar inmiddels is ook kerstnarrenloterij.nl vol op stoom.

€10,- per lot, dat is hetzelfde gebleven. Dat is anders met de hoofdprijs. Die bedraagt dit keer een afgeronde €10.000,- netto!

Da’s toch ff lekker binnenharken, zo voor de feestdagen. Of bijvoorbeeld op de avond voor je trouwdag, zoals bij de €7.500,- van de vorige Narrenloterij. Dan ben je dus in meer opzichten een gelukkige winnaar.

En het is niet alleen maar geld dat er blinkt. De laatste keer was eigenlijk al te gek, met zoveel grote prijzen. Maar daar gaan we nu nog eventjes overheen. Wat dacht je van een culinair diner voor 20 personen in de serre van de Businessclub? Een set cryptomunten. Of een weekend met de camper? En er zijn natuurlijk nog veel meer prijzen. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De opbrengst is bedoeld om van het uitgestelde 100-jarig jubileum een nóg mooier feest te maken. Dat zou bijvoorbeeld een evenementen-tent op het terras kunnen zijn, een bijdrage aan de Tifosi en aan de evenementen georganiseerd door de Supportersvereniging.

Dus je maakt met je loten niet alleen kans op een mooie prijs. Door mee te doen winnen we eigenlijk met z’n allen.

De trekking is op 23 december a.s. Dus ga snel naar de website van de Kerstnarrenloterij:

Of hou ons in de gaten wanneer je in het clubhuis of de Businessclub bent. Want als we de gelegenheid krijgen, proberen we zeker nog rond te lopen met fysieke loten. En anders kun je ook terecht in de QB-shop, tijdens de openingsuren.

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl