Doe mee met de Quick Boys Voetbalpoule!

Voor de elfde keer organiseren we de Quick Boys Voetbalpoule, dit seizoen gesponsord door Assucom Pensioenconsultancy en de Quick Boys Webshop. Meedoen is nog mogelijk t/m morgenavond.

Het concept van de Quick Boys Voetbalpoule is vrij simpel. Tot aan de start van de competitie kun je alle competitiewedstrijden van Quick Boys 1 dit seizoen voorspellen. Wanneer je de uitslag precies goed hebt, krijg je 12 punten. Ook als je de juiste winnaar of het aantal voor-/tegengoals goed voorspelt, verdien je punten. Daarnaast zijn er een tiental bonusvragen waar na afloop van het seizoen veel punten mee te behalen zijn. Zo kun je de kampioen voorspellen, de topscorer van Quick Boys of de speler met de meeste speelminuten.

Degene die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, ontvangt een waardebon van €100,- voor een nog nader te bepalen activiteit, gesponsord door Assucom Pensioenconsultancy. Ook de rest van de top 5 valt in de prijzen.

Deelnemen kan via de website van de Voetbalpoule. Daar kun je bovendien meer informatie vinden, zoals de spelregels en alle prijzen.

Alvast veel succes met voorspellen!

Geef een reactie