Inschrijving Quick Boys Voetbalquiz geopend

Op vrijdag 31 maart a.s. vindt in het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid de nieuwste editie van de Quick Boys Voetbalquiz plaats. Onder leiding van cabaretier Leo van Alkemade en met medewerking van Quiztion Productions zal de kennis van de deelnemende tweetallen worden getoetst met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. De hoofdprijs is een voetbalreischeque ter waarde van maar liefst € 500! De tweede prijs is een VIP-diner voor twee personen in restaurant ’t Wapen van Kattuk. De derde prijs is een jaar lang met de supportersbus mee naar alle uitwedstrijden van het eerste elftal. De vierde prijs is een prachtig boekenpakket.

Welk duo gaat met de eer strijken door de meeste vragen over WK’s, EK’s, buitenlandse competities, eredivisie, amateurvoetbal, Quick Boys, etc. goed te beantwoorden? De inschrijving voor de Quick Boys Voetbalquiz is geopend. Koppels die willen meedoen, kunnen zich opgeven via mlvanduijn@live.nl. De kosten voor deelname bedragen slechts € 10,00 per persoon. De avond in het clubhuis begint om 20:00 uur en de deelnemers worden verzocht uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Een beperkt aantal deelnemers kan meedoen met de Quick Boys Voetbalquiz. Mail daarom snel naar mlvanduijn@live.nl en maak kans op fantastische prijzen. Daar de organisatie in handen is van de Supportersvereniging Quick Boys, dienen de deelnemers wel enige verbondenheid te hebben met de club. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren.