De paashaas bezoekt Nieuw Zuid

Wat velen niet weten is dat de paashaas een vakantieholletje heeft in de Katwijkse duinen, naast de ingang van ons sportpark. Mede daardoor werd de voetballende jeugd van Quick Boys afgelopen zaterdag weer verrast met iets lekkers.

Na weken van gebakken vis, patat, tosti’s en frikadellen etc. was het nu de beurt aan de paashaas. Niet alleen voorzag deze de aanwezig jeugd van een mooi samengesteld “paas-pakketje”, maar wist daarnaast op geheel eigen wijze de wedstrijden en trainingen van de aanwezig jeugdteams te verstoren. Hier en daar trapte de paashaas, niet geheel onverdienstelijk, zelfs een balletje mee.

Dankzij de sponsors Hema Katwijk, Assucom assurantiën, Haasnoot wonen en Bakkerij van Maanen kregen de kinderen een rijkelijk gevuld zakje met snoepgoed, krentenbol en uiteraard overheerlijke paaseieren.

Visverkoop

Terwijl ouders hun kroost aan de zorg van de paashaas toevertrouwde, maakten zij zelf van de gelegenheid gebruik om een heerlijk gebakken visje te kopen en mee naar huis te nemen. Urenlang stonden lange rijen Quick Boyzers geduldig te wachten op de door hen bestelde kibbeling, sliptong of lekkerbek. Door de kwaliteit van de vis en de uitstekende bereidingswijze van de vele vrijwilligers vond deze dan ook gretig aftrek. 

De vis werd gesponsord werd door Ouwehand Visverwerking, Boschypaling, Visspecialist Van der Marel, Haringhandel A. Hoek B.V. en enkele Katwijkse vissers.

Theo Bleiji

Aan het einde van deze geweldige dag was de paashaas nog niet klaar. Na een korte tour door het door het dorp, werd onze grootse fan, mascotte en materialen manager Theo Bleiji en zijn medebewoners van “Het Lichtpunt” aan de Kerkstraat ook verrast door een bezoek van de paashaas. Tot vreugde van bewoners en medewerkers was er ook voor hen een mooi  “paas-pakketje”.

Theo werd nog eens extra in het zonnetje gezet door de Supportersvereniging Quick Boys en Quick Boys Tifosi die hem verrasten met twee mooie shawls en een muts. Natuurlijk was Theo daar erg blij mee. Namens Theo moest de Paashaas alle Quick Boyzers laten weten dat het hem goed gaat, maar dat hij Nieuw Zuid, de spelers en iedereen wel erg mist. Hij geeft iedereen de hartelijke groeten en hij hoopt jullie allemaal snel weer in levenden lijve te kunnen ontmoeten.

Via deze weg willen wij alle sponsors en natuurlijk ook alle vrijwilligers heel erg bedanken voor hun inzet op deze mooie zaterdag.