Sponsoren-voor-Sponsoren Actie

De Business Club Quick Boys is onlangs de actie “Sponsoren voor Sponsoren” gestart.

Wat houdt de actie in*:

  • Iedere sponsor heeft reeds voor elke officiële sponsorpas die in bezit is voor dit lopende seizoen € 50,- aan tegoed in de vorm van een waardecheque ontvangen per post van de Businessclub Quick Boys,
  • Deze waardecheques zijn uitsluitend te besteden bij sponsoren van K.v.v. Quick Boys,
  • Zo kunnen sponsoren mede-sponsoren een extra steuntje in de rug geven.
  • De waardecheques zijn geldig tot en met 31 maart 2021.

De actie “Sponsoren voor Sponsoren” organiseren we enerzijds als dank voor de loyaliteit van onze sponsoren en anderzijds als extra steuntje in de rug om als ondernemer elkaar door deze lastige periode heen te helpen.

In principe kan je bij alle officiële sponsors van K.v.v. Quick Boys de waardecheque(s) verzilveren. Het kan zijn dat sommige sponsoren om organisatorische redenen de waardecheque(s) niet kunnen verzilveren.

Een overzicht van alle sponsors van K.v.v. Quick Boys is hier te bekijken.

Ruimte voor aanbiedingen

De Business Club wil sponsoren daarnaast de ruimte bieden om een eventuele aanbieding te delen met mede-sponsoren. De ons reeds toegestuurde aanbiedingen door mede-sponsoren, waarmee waardecheques verzilverd kunnen worden, zijn op deze aanbiedingen pagina gepubliceerd.

Mocht je als sponsor van Quick Boys je aanbieding geplaatst willen hebben, stuur deze dan als PDF bestand naar: info@bcquickboys.nl.

 


Sponsoren die niet mee doen:
De volgende sponsoren hebben reeds aangegeven niet mee te doen, zeker niet uit weerwil, maar puur vanuit organisatorische redenen (kleinere bestedingen, meerdere vestigingen):

Bakker van Maanen

 

* De Businessclub Quick Boys staat garant voor de geldigheid van de waardecheques en zal na inlevering van elke waardecheque het betreffende bedrag direct uitkeren aan de ondernemer (lees sponsor) nadat deze het heeft geclaimd bij onze penningmeester. Uiteraard gelden er een aantal spelregels die we bij uitreiking van de waardecheques zullen vermelden.