Kledingplan

Drie seizoenen geleden heeft K.v.v. Quick Boys het Jeugdkledingplan geïntroduceerd. De vereniging biedt daarbij bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid te tonen en om hun naamsbekendheid in de regio verder te vergroten. De doelstellingen van het Jeugdkledingplan zijn om een professionele uitstraling te realiseren voor de teams en de jeugdopleiding van de club in financiële zin te ondersteunen.

De club is in 2013 overeenkomsten voor een periode van vier seizoenen aangegaan met kledingleverancier Kelme uit Barendrecht en de bedrijven NVG Nationale Vastgoed Groep uit Leiden, Assucom Pensioenconsultancy uit Leiden en Haasnoot Vis uit Katwijk.

De club heeft daarnaast voor alle jeugdselectieteams met verschillende bedrijven sponsorovereenkomsten voor vier seizoenen afgesloten voor de aanvullende wedstrijd- en trainingskleding voor spelers en stafleden.
Deze sponsoren zijn Rabobank Katwijk (JO19-junioren), AFAK Techniek B.V. (JO17-junioren), Haasnoot Vis (JO15-junioren), SOED (JO13-pupillen), Profile Paul (keepersopleiding), Evolis Nederland (JO11-pupillen) en Meesterbakker Van Maanen (JO9-pupillen en Landenteams).

Enkele seizoenen geleden werd het Jeugdkledingplan uitgebreid met gesponsorde wedstrijdkleding voor de ongeselecteerde seniorenteams en het op dat moment nieuwe G-elftal. Deze teams worden gesponsord door ING Bank. Quick Boys werd twee jaar geleden verkozen tot winnaar van de ING sponsorpitch. Hierdoor prijkt sinds het seizoen 2014-2015 de naam van de bank op de shirts van de senioren en G-voetballers. Daarnaast heeft VKSA Accountancy het scheidsrechterskorps in het nieuw gestoken.

Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________