Landencompetitie Quick Boys

De Landenteams zijn voor de meeste spelers de eerste kennismaking met voetbal en met de club Quick Boys. De onbevangenheid en het plezier straalt van de talenten af en bovendien staan iedere zaterdagmorgen heel veel trotse ouders langs de lijn. Alle wedstrijden worden afgewerkt op ons eigen landenteamveld op sportpark Nieuw Zuid. De spelers worden ingedeeld in teams (landen) en spelen een onderlinge competitie. Daarnaast worden er wedstrijden georganiseerd tegen leeftijdsgenootjes van de andere voetbalvereningen van ons dorp.

Om de talenten van de voetballers en voetbalsters al op jonge leeftijd te kunnen ontwikkelen, wordt er naast de wedstrijden ook getraind. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag, van 17.15 - 18.15 uur. Het plezier staat voorop tijdens deze oefensessies. In de winterperiode wordt er getraind in een sporthal. De twee groepen trainen ieder op een half veld, waarbij gebruik wordt gemaakt van het circuitmodel. Dat wil zeggen dat zij na het uitrazen en de warming-up om toerbeurt een aantal oefeningen doen. De trainingen worden afgerond met het bekende partijtje, het allerleukste onderdeel. Het gaat tenslotte om de spelvreugde en de beleving van de sport.De Landenteams worden verdeeld in twee groepen: de zogenaamde 7x7 en de 4x4 teams. De 7x7 groep zal dit seizoen voornamelijk bestaan uit kinderen met geboortejaar 2010. Dit betekent dat een grote groep zal doorstromen vanuit de huidige 4x4 groep, aangevuld met nieuwe leden. De 4x4 groep bestaat uit kinderen met het geboortejaar 2011 en deels ook uit 2012.

De contributie voor spelers van de Landenteams bedraagt €95,00 bij een automatisch incasso (€105,00 zonder incasso). Daar tegenover staat dat nieuwe leden worden verwend met een welkomstpakket (rugtas, trainingspak e.d). Voor kinderen vanaf 4 jaar is er de mogelijkheid om alvast kennis te maken en om geheel vrijblijvend alleen mee te trainen op woensdagen. Hiervoor is geen contributie verschuldigd, maar dit betekent wel dat het welkomstpakket hier niet van toepassing is.

Aanmelden als lid is mogelijk via het formulier op de lidmaatschapspagina (Club > Lidmaatschap > Aanmelden). Voor verdere vragen en opmerkingen kan via de mail contact worden opgenomen. Het mailadres daarvoor is Landenteams@quickboys.nl.

Facebookpagina Landenteams:
Facebookpagina Landenteams

Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________