Woord van de voorzitter - Bart van Kruistum

20 juli 2018

Beste leden van Quick Boys,

Dank voor alle support en gelukwensen die wij tijdens de installatie van het nieuwe bestuur in ontvangst mochten nemen. Ikzelf heb in de periode na de bestuurswisseling van eind mei j.l. nóg meer mogen ervaren wat een ongelooflijke energie en dynamiek Quick Boys uitstraalt. Eigenschappen die we de komende jaren keihard nodig hebben. We hebben inmiddels fraaie plaatjes van ons nieuwe clubhuis gezien en we weten ook dat er een fors prijskaartje aan hangt. Maar als iedereen de weg naar het nieuwe onderkomen weet te vinden is het de investering dubbel en dwars waard. Dank ook aan het vorige bestuur voor alle planontwikkelingen, want ook de koffiecorner en de nieuwe entree van Nieuw Zuid mogen gezien worden. Het is overigens een race tegen de klok om aan het begin van de competitie het clubhuis een beetje op orde te hebben. Mocht het anders zijn dan zullen we echt niet op een houtje hoeven te bijten.

U hebt kunnen lezen dat na de bestuurswisseling vol gas gegeven is om de selectie voor het nieuwe seizoen rond te krijgen. Met Erik Assink als nieuwe roerganger heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat deze trainer van het vernieuwde team een eenheid weet te smeden. Dat is veelal de basis tot succes. Natuurlijk zijn, zoals altijd, de verwachtingen voor het komend seizoen hoog gespannen. De inzet is dan ook er telkens eentje meer in te prikken dan de tegenstander. Het werken aan een sterke en solide as in het team heeft in ieder geval topprioriteit. Een geolied team biedt spelers uit de jeugdopleiding ook meer kans op speeltijd.

Ook voor de vereniging is eenheid van groot belang. Eigen gewin najagen is niet in het voordeel van de vereniging. Het ”wij met z’n allen gevoel” is de sleutel tot succes. Momenteel laten de zaterdagmiddagen in de Businessclub, waar supporters, leden en sponsors elkaar ‘’noodgedwongen’’ ontmoeten, zien dat vooroordelen vaak gebaseerd zijn op aannames.

Tot slot: het nieuwe bestuur wil zich zonder voorbehoud maximaal voor u inzetten, zich laagdrempelig en transparant naar u opstellen en vooral ook zichtbaar zijn in de vereniging. Maar het is ook een bestuur dat de wijsheid niet in pacht heeft en bij knelpunten met betrokkenen graag zoekt naar oplossingen. Uw verenigingszin is daarbij van onschatbare waarde.

Mede namens het bestuur een aangenaam zomerreces toegewenst,
Bart van Kruistum


Agenda

13-04-2020

[Afgelast] Jubileumtoernooi JO17/JO19 (selecties)

13-04-2020

[Afgelast] Zilveren Haringkampioenschap

13-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest JO10 t/m JO12+MO11 op Nieuw Zuid

21-05-2020

[Afgelast] Toernooi Verenigingskampioenschap

22-05-2020

[Afgelast] Jubileumfeest Landenteams t/m JO9

Lidmaatschap / Aanmelding

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________