Bieden voor het goede doel: de schreeuw van Jayme (UPDATE)

Om meteen met de deur in huis te vallen: Jayme, die volgende week zijn eerste verjaardag hoopt te vieren, lijdt aan de ernstige spierziekte SMA type 1. De meeste kindjes met die ziekte worden niet ouder dan twee jaar. Jayme heeft gentherapie nodig om een kans te maken op een betere toekomst, maar daarvoor is heel veel geld nodig. Daarom zet Quick Boys-supporter Eric Jansen zich in om geld in te zamelen voor Jayme en de actie van www.teamjayme.nl te ondersteunen. 

Eric heeft zijn privé-collectie bijzondere voetbalshirts beschikbaar gesteld en wil deze collector’s item veilen voor het goede doel. Het rode shirt met rugnummer 25 is gedragen door Marnix van der Gun, het thuisshirt met rugnummer 18 door Michael Ros en Yordi Teijsse heeft destijds het tricot met nummer 9 afgestaan. Verder heeft Arie van Rijn het kampioenshirt (nummer 14) uit het seizoen 2003-2004 ter beschikking gesteld. Naast de originele wedstrijdshirts wordt door Eric ook het unieke jubileumschilderij (nr. 1200/1300) dat is gemaakt in het kader van het 75-jarige bestaan van de club als kavel aangeboden. Zie hieronder de totale kavellijst van Eric. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Eric via ericj1966@hotmail.com. Namens Jayme en zijn ouders alvast hartelijk dank voor uw bedragen!

Geef een reactie