Met de bus naar Excelsior Maassluis – Quick Boys

Op zaterdag 18 september staat voor Quick Boys de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis op het programma. De blauwwitten zijn dan te gast op Sportpark Dijkpolder in Maassluis. Het eerste elftal kan de steun van de supporters heel goed gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis tegen een voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je op donderdagavond 16 september aanstaande tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00. De bussen vertrekken stipt om 13.30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid.

Voor een drankje en een hapje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. Tijdens de busreis is een mondkapje verplicht. Dit geldt met name tijdens het in- en uitstappen. Op momenten dat er gegeten of gedronken wordt, mag het mondkapje tijdelijk af. Iedere individuele passagier dient lid te zijn van de Supportersvereniging van Quick Boys. Nog geen lid? Stuur een email naar sv@quickboys.nl voor meer informatie.

Online kaartverkoop
Supporters van Quick Boys die meereizen, dienen in de online voorverkoop een wedstrijdkaart aan te schaffen. Op de wedstrijddag zelf blijven de kassa’s in Maassluis gesloten. Klik HIER voor meer informatie over de bestelprocedure. 

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl