UPDATE: Online kaartverkoop gestart

Op dinsdag 21 september aanstaande staat op sportpark Nieuw Zuid de bekerkraker tussen Quick Boys en Rijnsburgse Boys op het programma in het kader van de tweede ronde van de kwalificatieronde. Het belooft een sfeervolle avond te worden tussen de twee rivalen in de Katwijkse duinpan. 

Voorverkoop

Overmorgen (donderdag) start in het clubhuis de kaartverkoop voor deze wedstrijd. De verkoop op Nieuw Zuid start om 20.00 uur. Let op:

  • Op grond van de KNVB-reglementen dient iedereen die het bekerduel wil bezoeken in het bezit te zijn van een wedstrijdkaart. Dus ook de leden van de club;
  • De kassa’s zullen op de wedstrijddag gesloten blijven!

Online

Naast de fysieke kaartverkoop bestaat nu ook de mogelijkheid om de toegangskaarten online te bestellen. Klik HIER voor de bestelprocedure.

Mensen in het bezit van een KNVB-pas dienen een kopie van de pas te zenden aan het secretariaat van Quick Boys. Zij ontvangen dan een wedstrijdkaart. 
Quick Boys

Prijzen

De prijzen van de toegangstickets zijn in overleg met de clubs vastgesteld en luiden als volgt:

  • Staanplaats: € 12,50
  • Tribuneplaats: € 15,00
  • Jeugd (t/m 12 jaar): € 5,00

Coronatoegangsbewijs

Voor dit bekerduel worden de maatregelen van de Rijksoverheid gevolgd. Daarom hebben personen vanaf 13 jaar naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag, herstel- of vaccinatiebewijs nodig. Dit bewijs dient middels de gratis CoronaCheck app bij toegang getoond te worden. Ben je nog niet volledig gevaccineerd of heb je nog geen vaccinatiebewijs? Dan dien je binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd een sneltest te doen via www.testenvoortoegang.nl. Klik HIER voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl