Wedstrijden Quick Boys 1

Sinds half augustus worden er weer wedstrijden van Quick Boys 1 gespeeld op het hoofdveld.

Ook rondom veld 1 zal sprake zal zijn van een gemaximeerd aantal toeschouwers en blijven daarnaast zijn de algemene COVID-19 maatregelen van kracht. Bovendien zijn er voor de wedstrijden van Quick Boys 1 specifiek maatregelen genomen, welke hier terug te vinden zijn!

Zo zijn de wedstrijden alleen toegankelijk met een geldige leden- of sponsorpas. De ledenpassen zijn niet overdraagbaar.

De afgelopen periode heeft geleerd dat nog steeds bezoekers zonder leden- of sponsorpas de wedstrijd willen bezoeken. I.v.m. de landelijke COVID-19 maatregelen is het strikt noodzakelijk dat alle bezoekers worden geregistreerd. Nu de competitie gaat naderen wordt het beleid strakker toegepast. Zonder leden- of sponsorpas heeft u géén toegang tot het hoofdveld en/of buitenterras.

Laat uw defecte pas zo snel mogelijk controleren en eventueel vervangen voor een nieuw exemplaar.  

Leden van Quick Boys maken gebruik van de hoofdingang, leden van de Businessclub maken gebruik van ingang Zuid.

Voor het beperken van ‘verkeersstromen’ op ons sportpark wordt gebruik gemaakt van twee ingangen. Leden van Quick Boys maken gebruik van de hoofdingang. Wij wijzen er nogmaals dringend op dat leden van de Businessclub alleen gebruik maken van de ingang aan de Zuidzijde, deze is te bereiken vanaf de parkeerplaats Zuid-duinen via het pad langs veld 2.

De reguliere toegang binnen het tribunegebouw naar het sponsorhome is gesloten. Kom op tijd naar het sportpark om wachtrijen bij de ingang te voorkomen.

Kijk voor de verdere maatregelen het volledig Protocol rond wedstrijden van Quick Boys 1