Wedstrijden Quick Boys 1

Toelatingsbeleid toeschouwers

Bij amateursport vervalt per 25 september de 1,5-meterregel. Vanaf die dag is alle publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Er is ook geen regel meer voor een maximaal aantal bezoekers buiten.

Toegang tot het sportpark

Er wordt gebruik gemaakt van twee ingangen (hoofdingang en ingang zuid) om daarmee te bewerkstelligen de druk bij de toegangscontrole te spreiden en wachtrijen zoveel als mogelijk te voorkomen.

Leden worden verzocht gebruik te maken van de hoofdingang en leden van de Businessclub worden verzocht gebruik te maken van de nieuwe ingang van de Businessclub bij ingang zuid.

Clubhuis en Terras

Vanaf 25 september 2021 is het mogelijk toegang tot horeca te krijgen met een coronatoegangsbewijs.

Voor de sport zijn er een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder coronatoegangsbewijs.

Afhaallocaties

Vanaf 25 september zullen de ‘voorkantine’ en de grote zaal van het clubhuis alleen toegankelijk zijn als afhaallocatie. Ter plekke kunnen geen consumpties genuttigd worden. Het aantal uitgiftepunten op het buitenterras zal waar mogelijk uitgebreid worden en bij slecht weer wordt gekeken naar extra voorzieningen op wedstrijddagen.

Lounge met Coronatoegangsbewijs

In de lounge van het clubhuis kan wel gezeten worden, maar daar is alleen toegang met een coronatoegangsbewijs. Bij binnenkomst zal controle plaatsvinden.

Informeren van betrokkenen

De informatievoorziening m.b.t. COVID 19 maatregelen wordt telkens in de week voorafgaande de wedstrijd uitgebreid gepubliceerd op de website van de vereniging en via Social media. Daarnaast is het protocol geplaatst op de website van Quick Boys.

Coördinator COVID-19

De vereniging heeft een coördinator aangewezen die aanspreekpunt is voor de locatie en de gemeente. Tijdens wedstrijden fungeren stewards tevens als corona-coördinatoren en zijn aanspreekpunt als het gaat om coronamaatregelen welke rondom de wedstrijd van toepassing zijn.