Activiteitenprogramma jeugd komende tijd

Voor een aantal activiteiten worden nog begeleiders gezocht
Dit voorjaar staan weer een aantal activiteiten gepland voor verschillende afdelingen van de jeugd.

Vrijdag 28 maart zal er voor alle F-pupillen een bingo/spel-avond plaatsvinden. De avond begint om 18:45 en zal rond 20:30 uur eindigen. Voor de pupillen zijn leuke prijsjes te winnen.
Voor deze avond verzoeken wij begeleiders en ouders om te helpen.

Woensdag 23 april is er een voetbaltoernooi voor alle D-pupillen, van 16:30-18:30 uur. Inschrijven voor dit toernooi kan via de begeleiding, de kosten zijn €1,- per persoon. Ook hierbij zijn prijsjes te winnen. Na afloop van het toernooi is er voor de deelnemende pupillen eten in de kantine. Inschrijven kan tot zaterdag 12 april.

Woensdag 30 april tot donderdag 1 mei is de jaarlijkse E-pupillen overnachting op Sportpark Nieuw Zuid. De pupillen worden woensdag om 14:00 uur verwacht; donderdag rond 13:00 uur zit de overnachting en bijbehorende spelen, zoals een zeskamp en een voetbaltoernooi, er op. De kosten voor deze overnachting bedragen €5,- per kind. Bij deze prijs zitten eten en drinken inbegrepen.
Voor deze activiteit wordt nog begeleiding gezocht voor de middag/nacht en de ochtend. Voor meer informatie hierover kunt u organisator Jan Kuijt bellen (tel.nummer 06-53858019).

Geef een antwoord