Aanvraag stage Quick Boys

  Wij willen een toonaangevende opleiding zijn voor onze regio en zijn gecertificeerd als regionale opleiding Door de KNVB. Daarom staan wij altijd open voor talenten uit de regio. Wij zijn ook blij en zuinig op de talenten die de opleiding doorlopen. Daarom zullen wij altijd kritisch zijn naar spelers die op latere leeftijd de overstap naar ons willen maken. Dit hangt ook altijd af van de ruimte in de betreffende groepen.
  Wij scouten daarom ook niet actief omdat we er vanuit gaan dat spelers zichtzelf zullen melden als ze op een hoger niveau willen trainen.

  Hoe werkt het?
  Dus als je interesse hebt om bij Quick Boys in de jeugdopleiding te spelen. En je bent talentvol en spelend op (minimaal) hoofdklasse niveau, dan kun je jezelf opgeven via onderstaand formulier voor een stage. Wij zullen jouw aanmelding beoordelen en aangeven of je voor een stage in aanmerking komt.
  Als we overgaan tot het aanbieden van een stage, dan zullen wij jouw club hierover informeren en je uitnodigen. Dit gaat altijd in overleg.
  Na de stage zullen we beoordelen of je in aanmerking komt voor een plekje in onze opleiding.

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.