Internationaal JO17&JO16 Jeugdtoernooi

Na het succes van het REFTECH Divisie jeugdtoernooi in 2023, gaan we bij Quick Boys dit jaar een stap verder. Op 1 april (2e Paasdag) organiseren we voor de allereerste keer een internationaal toernooi voor de leeftijdscategorie JO17 en JO16.
 
Dit nieuwe toernooi is een uitbreiding van onze traditie in het organiseren van hoogwaardige jeugdtoernooien en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor spelers, coaches en fans. Met de deelname van de eerste buitelandse deelnemer moeten we nu nog bescheiden zijn over het internationale karakter van ons toernooi, maar onze ambitie voor komende jaren is er niet minder om.
 
Als Quick Boys zijn we trots op onze rijke historie, die teruggaat tot 1920. Door de jaren heen hebben we veel successen geboekt en vele talentvolle spelers voortgebracht. Dit nieuwe jeugdtoernooi en Het REFTECH Internationale Jeugdtoernooi (Hemelvaartsdag) is dan ook een mooie gelegenheid om de nieuwe generatie talenten te laten zien wat Quick Boys in huis heeft.
 
Quick Boys kijkt ernaar uit om de deelnemende teams te verwelkomen op het prachtige sportpark Nieuw Zuid en hen te laten kennismaken met onze rijke voetbalcultuur en gastvrijheid.
 
Wij nodigen dan ook alle voetballiefhebbers en supporters uit om op 1 april naar Quick Boys te komen en te genieten van dit spectaculaire jeugdtoernooi, met een mooie line up. Laat je inspireren door het talent en de sportiviteit op het veld, en geniet van de sfeer en gastvrijheid van Quick Boys.

Sponsors