Secretariaat

 

Hieronder vindt u informatie over het Secretariaat. Dit team staat onder leiding van de secretaris met hulp van ondersteunende medewerkers. Het Secretariaat is het contactadres van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle correspondentie welke door de vereniging wordt verzonden en ontvangen.

Voor algemene vragen waarop u geen antwoord kunt vinden op de pagina’s met algemene informatie en over aanmelding als lid kunt u terecht op het Secretariaat, zowel telefonisch via 071-4014132 als per e-mail naar secretariaat@quickboys.nl. Ook de ledenadministratie maakt onderdeel uit van het takenpakket van de secretaris. Wij doen ons best om voor u op zoveel mogelijk momenten aanwezig te zijn. Ons team bestaat uit vrijwilligers en het kan voorkomen dat u niemand treft. Daarom is onze voorkeur om dringende vragen per e-mail te stellen.

Secretaris
Ronalda Verdoes

Medewerkers Secretariaat
Per 6 september 2023 heeft FMT Fysiotherapie in onze nieuwe aanbouw in het tribunegebouw zich gevestigd. Met de komst van FMT Fysiotherapie is ook gelijk een inpandige Quick Boys-receptie voor het secretariaat gecreëerd.

Deze zal bemand worden door Janneke Pluimgraaff. Zij werkt in loondienst bij FMT en levert overdag hand- en spandiensten voor ons secretariaat, inmiddels is Janneke ook als officemanager/ bestuurslid civiele diensten toegetreden tot het bestuur.

De Quick Boys-receptie is daarmee ook voor alle secretariaatsvragen open op:

Maandag van 8.00 tot 17.30 uur
Dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 17.30 uur
Donderdag van 8.00 tot 13.00 uur

Vanzelfsprekend is het secretariaat en de ledenadministratie ook via de bekende digitale manier bereikbaar.

Tegelijk met de komst van de Quick Boys-receptie, zal er een hervorming van het secretariaat plaatsvinden, met andere openingstijden.

Juist omdat er nu doordeweeks verruimde openingstijden zijn, zal het secretariaat niet meer op zaterdag standaard de gehele dag bemand zijn. Op de wedstrijddagen van Quick Boys-1 zal Janneke altijd een uur van tevoren op het secretariaat aanwezig zijn voor jullie vragen. Vanzelfsprekend is het secretariaat ook prima per mail bereikbaar secetariaat@quickboys.nl.

Ledenadministratie

Wilt u lid worden dan kunt u dit doen via het inschrijfformulier via de website van de KNVB.

Het afmelden of het wijzigen van het lidmaatschap kunt u u doen via deze pagina op de website!

Eventuele andere vragen kunt u sturen per e-mail naar administratie@quickboys.nl. Het streven is om binnen 48 uur te reageren.