Secretariaat

 

Hieronder vindt u informatie over het Secretariaat. Dit team staat onder leiding van de secretaris met hulp van ondersteunende medewerkers. Het Secretariaat is het contactadres van de vereniging en is verantwoordelijk voor alle correspondentie welke door de vereniging wordt verzonden en ontvangen.

Voor algemene vragen waarop u geen antwoord kunt vinden op de pagina’s met algemene informatie en over aanmelding als lid kunt u terecht op het Secretariaat, zowel telefonisch via 071-4014132 als per e-mail naar secretariaat@quickboys.nl. Ook de ledenadministratie maakt onderdeel uit van het takenpakket van de secretaris. Wij doen ons best om voor u op zoveel mogelijk momenten aanwezig te zijn. Ons team bestaat uit vrijwilligers en het kan voorkomen dat u niemand treft. Daarom is onze voorkeur om dringende vragen per e-mail te stellen.

Secretaris
Kees Kraaijenoord

Medewerkers Secretariaat
Het secretariaat is in ieder geval geopend op zaterdag van 09.00 – 12.00 uur. Er is dan altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook van maandag- t/m donderdagavond en later op de zaterdag is er regelmatig iemand aanwezig, maar die garantie is er niet. Buiten de opening op zaterdag is het raadzaam via de mail contact op te nemen.

Ledenadministratie

Wilt u lid worden dan kunt u dit doen via het inschrijfformulier via de website van de KNVB.

Het afmelden of het wijzigen van het lidmaatschap kunt u u doen via deze pagina op de website!

Eventuele andere vragen kunt u sturen per e-mail naar administratie@quickboys.nl. Het streven is om binnen 48 uur te reageren.