LED

Adverteren op de LED Boarding bij Quick Boys op Sportpark Nieuw Zuid

ADVERTEREN OP DE LED BOARDING

  • Adverteren op de led-boarding, uw logo of geanimeerd (bewegende beelden).
  • Geheel over de lange zijde van het veld 108 meter.
  • Uw merk krijgt de nodige exposure en daarnaast bestaat de mogelijkheid om in overleg per thuiswedstrijd een actuele actie te promoten van uw dienst/product.

EXPOSURE OP SPORTPARK NIEUW ZUID

  • Gemiddeld 2000 tot 3000 toeschouwers per thuiswedstrijd. Bij derby’s en grote wedstrijden kan dit oplopen tot meer dan 6000 bezoekers.
  • Beelden van de wedstrijden in de Betnation Divisie (2e Divisie) zijn middels livestreams op het Quick Boys kanaal van Eyecons te zien. Daarnaast zijn de beelden regelmatig als samenvatting te zien op regionale zenders zoals RTV West en andere regionale zenders en op het YouTube kanaal QuickBoys.TV. Bereik: duizenden kijkers per wedstrijd met een flinke uitlooptijd qua weergaven.

Bent u reeds sponsor van Quick Boys, vraag dan bij uw relatiemanager naar de mogelijkheden om uw huidige sponsorpakket uit te breiden met LED exposure tijdens de wedstrijden van Quick Boys 1.

TYPE BANNERS

WIT (STATISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt statisch op de LED boarding getoond en herhaald. U dient het logo in hoge resolutie of in vector formaat aan te leveren.

BLAUW (DYNAMISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt statisch op de LED boarding getoond en herhaald. U dient het logo in hoge resolutie of in vector formaat aan te leveren.

INTERESSE?

Voor de mogelijkheden en prijzen neemt u contact op met de Businessclub door een e-mail te sturen naar Stephan Barendsma: stephanbarendsma@bcquickboys.nl en/of naar Alex Kulk: alexkulk@bcquickboys.nl