LED

Adverteren op de LED Boarding bij Quick Boys op Sportpark Nieuw Zuid

ADVERTEREN OP DE LED BOARDING

  • Adverteren op de led-boarding, uw logo of geanimeerd (bewegende beelden).
  • Geheel over de lange zijde van het veld 108 meter.
  • Uw merk krijgt de nodige exposure en daarnaast bestaat de mogelijkheid om in overleg per thuiswedstrijd een actuele actie te promoten van uw dienst/product.

EXPOSURE OP SPORTPARK NIEUW ZUID

  • Gemiddeld 2000 tot 3000 toeschouwers per thuiswedstrijd. Bij derby’s en grote wedstrijden kan dit oplopen tot meer dan 6000 bezoekers.
  • Beelden van de wedstrijden in de Betnation Divisie (2e Divisie) zijn middels livestreams op het Quick Boys kanaal van Eyecons te zien. Daarnaast zijn de beelden regelmatig als samenvatting te zien op regionale zenders zoals RTV West en andere regionale zenders en op het YouTube kanaal QuickBoys.TV. Bereik: duizenden kijkers per wedstrijd met een flinke uitlooptijd qua weergaven.

Bent u reeds sponsor van Quick Boys, vraag dan bij uw relatiemanager naar de mogelijkheden om uw huidige sponsorpakket uit te breiden met LED exposure tijdens de wedstrijden van Quick Boys 1.

TYPE BANNERS

WIT (STATISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt statisch (stilstaand) gedurende 15 seconden op de LED boarding getoond en herhaald naarmate het aantal afgenomen minuten tijdens de reguliere wedstrijdspeeltijd.
1 minuut = 4 vertoningen van 15 sec.
2 minuten = 8 vertoningen van 15 sec.
3 minuten = 12 vertoningen van 15 sec.
etc.
U dient het logo van uw organisatie in hoge resolutie of in vector formaat aan te leveren samen met eventueel gewenste huisstijl elementen en de boodschap die u wenst te communiceren. Het communicatieteam van Quick Boys maakt eenmalig een vrijblijvend ontwerp wat na een eventuele correctie en vervolgens akkoord wordt verwerkt en wordt vertoond op de LED boarding. Een andere mogelijkheid is om één of meerdere* opzetten zelf te (laten) maken en aan te leveren conform onderstaande specificaties zodat deze verwerkt kunnen worden. 

De specificaties van het te leveren bannerdesign zijn als volgt:
Bestandsformaat: .jpg of .png of .pdf
Afmetingen/resolutie: 2160*72 pix (b*h), minimaal 72DPI

BLAUW (DYNAMISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt dynamisch op de LED boarding getoond en herhaald. Met dynamische weergave bedoelen we dat gedurende 15 seconden een bewegende animatie te zien is en deze wordt herhaald naarmate het aantal afgenomen minuten (zie hierboven). Hiervoor is een of meerdere videobestand(en)* vereist die u zelf dient aan te leveren. Het videobestand dient aan een aantal specificaties te voldoen. Wanneer u of iemand in uw organisatie zelf geen videobanner/contentcreatie kan produceren dan adviseert Businessclub Quick Boys dan contact op te nemen met mediapartner Dune Pebbler.

De specificaties van het aan te leveren design zijn als volgt:
Bestandsformaat: .mp4 (H.264/MPEG-4 AVC gecodeerd)
Afmetingen/resolutie: 2160*72 pix (b*h)
Framerate: 60 fps
Lengte: exact 15 seconden

* Aangeleverde banners (statisch of dynamisch) worden over de gehele breedte van het veld getoond. Wanneer één banner wordt aangeleverd (A) dan wordt deze vier keer naast elkaar getoond (A-A-A-A). Er is ook een mogelijkheid om twee banners aan te leveren (A en B), dan worden deze over de gehele breedte van het veld als volgt getoond (A-B-A-B). Bij wijze van spreken kunnen ook vier banners worden aangeleverd (A, B, C en D) dan worden deze getoond als (A-B-C-D). 

INTERESSE?

Voor de mogelijkheden en prijzen neemt u contact op met de Businessclub door een e-mail te sturen naar Stephan Barendsma: stephanbarendsma@bcquickboys.nl en/of naar Alex Kulk: alexkulk@bcquickboys.nl