LED

Adverteren middels LED Boarding bij Quick Boys

ADVERTEREN OP NIEUWE LED BOARDING

  • Seizoen 2021-2022.
  • Adverteren op de led-boarding, uw logo of geanimeerd (bewegende beelden).
  • Geheel over de lange zijde van het veld 108 meter.
  • Uw merk krijgt de nodige exposure en daarnaast bestaat de mogelijkheid om in overleg per thuiswedstrijd een actuele actie te promoten van uw dienst/product.

EXPOSURE OP SPORTPARK NIEUW ZUID

  • Gemiddeld 2000 tot 3000 toeschouwers per thuiswedstrijd. Bij derby’s en grote wedstrijden kan dit oplopen tot meer dan 6000 bezoekers.
  • Beelden van de wedstrijden in de Jack’s League (2e Divisie) zijn als samenvatting te zien op regionale zenders zoals RTV West en andere regionale zenders en op het YouTube kanaal QuickBoys.TV. Grotere wedstrijden zijn ook vaak live te zien via streams. Bereik: duizenden kijkers per wedstrijd met een flinke uitlooptijd qua weergaven.

Bent u reeds sponsor van Quick Boys, vraag dan bij uw relatiemanager naar de mogelijkheden om uw huidige sponsorpakket uit te breiden met LED exposure tijdens de wedstrijden van Quick Boys 1.

TYPE BANNERS

WIT (STATISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt statisch op de LED boarding getoond en herhaald. U dient het logo in hoge resolutie of in vector formaat aan te leveren.

BLAUW (DYNAMISCH)
Uw logo/slogan/boodschap wordt statisch op de LED boarding getoond en herhaald. U dient het logo in hoge resolutie of in vector formaat aan te leveren.

INTERESSE?

Voor de mogelijkheden en prijzen neemt u contact op met de Businessclub door een e-mail te sturen naar Mathijs van der Plas: mathijsvanderplas@bcquickboys.nl

OVER QUICK BOYS

De Katwijkse voetbalvereniging Quick Boys is opgericht op 1 februari 1920. Met ruim 2.500 leden behoort Quick Boys tot één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland. De club kent een rijke historie met afdelingskampioenschappen, landskampioenschappen en twee algehele landstitels bij de amateurs.

Het eerste elftal van Quick Boys speelt inmiddels in de 2e divisie en werkt de thuiswedstrijden af op Sportpark Nieuw Zuid, een prachtige accommodatie in het duingebied aan de zuidkant van Katwijk aan Zee. Sportpark Nieuw Zuid heeft de beschikking over een multifunctioneel tribunecomplex met liefst zestienhonderd overdekte zitplaatsen en onder andere een prachtig sponsorhome. Het hoofdveld van natuurgras ligt fraai in een duinpan, is voorzien van een uitstekende lichtinstallatie en heeft een totale capaciteit van circa achtduizend toeschouwers.