Hoe word ik lid?

Het aanmelden als lid van K.v.v. Quick Boys dient te gebeuren via het digitale inschrijfformulier op de website. 

Via digitale inschrijving zijn er zijn drie aanmeldopties:

Optie 1: Voetbal – Algemeen/Veld.

Kies deze optie om bij Quick Boys te gaan voetballen. Dit geldt overigens alleen voor leden vanaf 7 jaar. Derhalve niet voor aanmelding voor de Landenteams (kies dan optie 3), maar wel voor de 30+ (vrouwen) en 35+ (mannen) teams.

Optie 2: Niet-spelend.

Kies deze optie om een officiële functie bij Quick Boys te gaan vervullen waarvoor het KNVB-lidmaatschap (bondslid) nodig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn als trainer, begeleider of (assistent-)scheidsrechter van een voetbalteam.

Optie 3: Vereniging.

Kies deze optie om als supporter wedstrijden van Quick Boys te bezoeken, Quick Boys te steunen of als vrijwilliger een niet onder optie 2 vallende verenigingsfunctie (bijv. kantine) te gaan vervullen. Ook geldt deze optie voor aanmeldingen voor de Landenteams

Een * betekent dat het verplicht is gegevens in te vullen. Dat geldt voor de volgende gegevens:

  • Voorletters en achternaam (voornaam is wel zeer wenselijk omdat wij veel leden hebben met dezelfde achternaam en voorletters).
  • E-mailadres.
  • IBAN-nummer en tenaamstelling.

Indien u een functie gaat uitoefenen graag bij Opmerkingen vermelden welke functie dit is en, indien van toepassing, bij welk team.

De digitale aanmelding loopt via de website van de KNVB. Als de aanmelding is gelukt ontvangt u hier een bevestiging van. Bij Quick Boys staat u vervolgens als aspirant-lid geregistreerd. Het is vervolgens aan de ledenadministratie om het lidmaatschap definitief te bevestigen.

Bij aanmelding van een kind dat jonger is dan 16 jaar stuurt de KNVB een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres. Deze bevestigingsmail moet worden beantwoord. Indien deze bevestigingsmail niet wordt beantwoord, dan kan de aanmelding niet worden verwerkt.

Klik voor het aanmelden op deze link:

Ledenpas

Ieder lid dat contributie betaald heeft recht op een ledenpas. Ledenpassen worden niet via de post verstuurt, maar moeten op het secretariaat worden opgehaald.

De ledenpas geldt tevens als toegangsbewijs voor wedstrijden. Daarnaast kan op de ledenpas geld worden gezet waarmee in het clubhuis en bij de koffiecorner kan worden betaald.

Aanvragen vervangende ledenpas

Indien de ledenpas stuk is of is kwijtgeraakt, dan kan een nieuwe ledenpas worden aangevraagd. Bij verlies van de ledenpas wordt voor een vervangende ledenpas € 5 in rekening gebracht.

Wedstrijden Quick Boys 1

In het lidmaatschap voor zowel spelende als niet-spelende leden is inbegrepen:

  • vrije toegang tot alle thuiswedstrijden van Quick Boys 1 voor de competitie en eventuele nacompetitie;
  • vrije toegang tot alle thuiswedstrijden van Quick Boys 1 voor de districtsbeker, met uitzondering van eventuele wedstrijden vanaf de kwartfinales.

Bij thuiswedstrijden van Quick Boys 1 voor de KNVB-beker hebben leden geen vrije toegang. De dan voor iedereen geldende toegangsprijzen worden door het bestuur van K.v.v. Quick Boys per wedstrijd vastgesteld.

Spelende leden

De minimumleeftijd voor een spelend lid is vier jaar, er kan dan meegetraind worden bij de minioren. Vijf- en zesjarigen spelen competitie in de zogenaamde Landenteams. Aanmelding kan vanaf de leeftijd van vier jaar. Zie hiervoor de informatie onder Landencompetitie Quick Boys.

N.B. Minileden komen bij het bereiken van de leeftijd van vijf jaar niet automatisch op de wachtlijst terecht. De opgave om te gaan voetballen dient apart te worden gedaan. Indien er geen plaats is in een elftal, worden spelers/speelsters op de wachtlijst geplaatst. Wachtlijsters zijn geen lid en hoeven dan ook geen contributie te betalen.