Kledingplan

In het seizoen 2013 heeft K.v.v. Quick Boys het Jeugdkledingplan geïntroduceerd. De vereniging biedt daarbij bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid te tonen en om hun naamsbekendheid in de regio verder te vergroten. De doelstellingen van het Jeugdkledingplan zijn om een professionele uitstraling te realiseren voor de teams en de jeugdopleiding van de club in financiële zin te ondersteunen.

De club is in 2013 overeenkomsten voor een periode van vier seizoenen aangegaan met kledingleverancier Kelme uit Barendrecht en de bedrijven NVG Nationale Vastgoed Groep uit Leiden, Assucom Pensioenconsultancy uit Leiden en Haasnoot Vis uit Katwijk. Die samenwerking is in 2017 verlengd voor een nieuwe periode.

De club heeft daarnaast voor alle jeugdselectieteams met verschillende bedrijven sponsorovereenkomsten voor vier seizoenen afgesloten voor de aanvullende wedstrijd- en trainingskleding voor spelers en stafleden.

Deze sponsoren zijn Rabobank Katwijk (JO19-junioren), AFAK Techniek B.V. (JO17-junioren), Haasnoot Vis (JO15-junioren), SOED (JO13-pupillen), Profile Paul (keepersopleiding), Evolis Nederland (JO11-pupillen) en Meesterbakker Van Maanen (JO9-pupillen en Landenteams).

Senioren Kledingplan

Enkele seizoenen geleden werd het Jeugdkledingplan uitgebreid met gesponsorde wedstrijdkleding voor de ongeselecteerde seniorenteams en het op dat moment nieuwe G-elftal. Deze teams worden gesponsord door ING Bank.

Quick Boys werd in 2014 verkozen tot winnaar van de ING-sponsorpitch. Hierdoor prijkt sinds het seizoen 2014-2015 de naam van de bank op de shirts van de senioren en G-voetballers. Daarnaast heeft VKSA Accountancy het scheidsrechterskorps in het nieuw gestoken.

Als gevolg daarvan kunnen ook de seniorenteams – in navolging van de jeugd – sinds dat seizoen in het nieuwe gestoken worden. Rondom het F-veld en langs veld 2 komt er ING-boarding en daarnaast ontvangen de nieuwe spelers van de Landenteams een ING-starterspakket met trainingspak en voetbaltas. Daarnaast is ING inmiddels al jaren sponsor van het inmiddels zeer bekende ING-voetbal jeugdtoernooi.