Kledingplan

In het seizoen 2013 heeft K.v.v. Quick Boys het Jeugdkledingplan geïntroduceerd. De vereniging biedt daarbij bedrijven de mogelijkheid om hun betrokkenheid te tonen en om hun naamsbekendheid in de regio verder te vergroten.

De doelstellingen van het Jeugdkledingplan zijn om een professionele uitstraling te realiseren voor de teams en de jeugdopleiding van de club in financiële zin te ondersteunen.

Hoofdsponsor Jeugdkledingplan

De club is in 2013 een langdurige overeenkomst aangegaan met kledingleverancier Kelme uit Barendrecht. Sinds het seizoen 2021/2022 wordt het jeugd-kledingplan gesponsord door Hoek Group en Rabobank Leiden-Katwijk. Samen hebben deze bedrijven het hoofdsponsorschap geschonken aan KiKa, waarmee het logo van de Stichting Kinderen Kankervrij de voorkant van de wedstrijd shirt zal sieren. De Hoek Groep en Rabobank Leiden-Katwijk zelf zullen op de achterkant van het shirt te zien zijn, terwijl het logo van PlantLab op de broek de sponsoring completeert.

Jeugdselectieteams

De club heeft daarnaast voor alle jeugdselectieteams met verschillende nieuwe (en reeds bekende) bedrijven sponsorovereenkomsten voor vier seizoenen afgesloten voor de aanvullende wedstrijd- en trainingskleding voor spelers en stafleden. Daarmee is het Jeugdkledingplan vanaf seizoen 2021/2022 weer voor vier jaar verzekerd. 

Deze sponsoren zijn Van Kruistum Schilders en Assucom Pensioenconsultancy (JO21) Rabobank Leiden-Katwijk (JO19-1), Schildersbedrijf Van Beelen & Hazenoot (JO18-1), Van Rhijn Bouw (JO17-1), Het Wapen van Kattuk (JO16-1), Reftech (JO15-1, JO4-1 en JO13-2), SOED (JO13-1), BollenstreekSolar (JO11 en JO9-pupillen),  Frank de Witte (JO8-pupillen)

Vrouwenvoetbal

Ook voor de verschillende vrouwen en vrouwen jeugdselectieteams zijn voor het kledingplan sponsoren gevonden. Zo worden de Vrouwen 1 en 2 gesponsord door De Wit Beveiliging en worden de jeugdselectieteams van de MO19 en MO17 ondersteund door de Katwijkse Apotheek

Senioren Kledingplan

Enkele seizoenen geleden werd het Jeugdkledingplan uitgebreid met gesponsorde wedstrijdkleding voor de ongeselecteerde seniorenteams en het op dat moment nieuwe G-elftal. Deze teams worden gesponsord door ING Bank.

Quick Boys werd in 2014 verkozen tot winnaar van de ING-sponsorpitch. Hierdoor prijkt sinds het seizoen 2014-2015 de naam van de bank op de shirts van de senioren en G-voetballers. Daarnaast heeft VKSA Accountancy het scheidsrechterskorps in het nieuw gestoken.

Als gevolg daarvan kunnen ook de seniorenteams – in navolging van de jeugd – sinds dat seizoen in het nieuwe gestoken worden. Rondom het F-veld en langs veld 2 komt er ING-boarding en daarnaast ontvangen de nieuwe spelers van de Landenteams een ING-starterspakket met trainingspak en voetbaltas. Ook is ING inmiddels al jaren sponsor van het inmiddels zeer bekende ING-voetbal jeugdtoernooi.