Persbeleid Quick Boys

Quick Boys hecht veel waarde aan een goede relatie met de media. Binnen Quick Boys hebben we een vast aanspreekpunt en tijdens wedstrijden streven we ernaar om een optimale werkomgeving te creëren voor journalisten, verslaggevers en andere mediavertegenwoordigers.

Wij ontvangen leden van de pers in onze nieuwe persruimte, die vanaf het seizoen 2023/2024 verplaatst is. Bij binnenkomst in de nieuwe entree van het hoofdgebouw bevindt de persruimte zich rechts, na de bestuurskamer.

Persmoment

Traditioneel beginnen we het seizoen met een persmoment voor vertegenwoordigers van de (regionale) media. Tijdens dit persmoment is er een live persconferentie met de trainer en enkele (nieuwe) spelers van Quick Boys 1. Ook worden de perskaarten op naam uitgereikt, die toegang geven tot de wedstrijden van Quick Boys.

Als je aanwezig wilt zijn bij het persmoment, laat dit dan weten en stuur een mail naar Leo Schaap (leoschaap@quickboys.nl).

Accreditatie

Om alle vertegenwoordigers op de juiste manier te kunnen ontvangen, is het belangrijk om van tevoren aan te geven of je aanwezig bent, zelfs als je in het bezit bent van een Quick Boys Perskaart. Aanmelden kan via het daarvoor beschikbare formulier of (traditioneel) via WhatsApp bij Leo Schaap, bestuurslid Mediazaken.

Na aanmelding kun je je op de wedstrijddag melden bij de hoofdingang bij de stewards. Zij zijn op de hoogte van je komst en indien nodig kun je vragen naar Peter Hoek, hoofdsteward.

Wedstrijdbeelden

Quick Boys TV verzorgt live verslag van elke wedstrijd via het eigen Quick Boys-kanaal op Eyecons. Dit betekent dat het cameraplatform niet beschikbaar is voor externe media. Het is echter wel mogelijk om beeldmateriaal op te vragen.

Analisten van bezoekende teams dienen ook contact op te nemen en accreditatie aan te vragen, dit vanwege de beperkte ruimte op het cameraplatform.

Voor bijzondere wedstrijden, zoals wedstrijden in het KNVB-bekertoernooi, geldt een aparte accreditatieprocedure die via de website bekend zal worden gemaakt.

Fotografen

Tijdens de wedstrijden kunnen fotografen foto’s maken langs de zijlijn van het hoofdveld. Hiervoor is echter een fotografenhesje vereist. Dit hesje kan voor de wedstrijd verkregen worden bij hoofdsteward Dylan Torken. Zonder dit hesje is er geen toegang tot het veld mogelijk.

Interviews

Voor reguliere interviewaanvragen met spelers en/of stafleden verzoeken wij je contact op te nemen met de persafdeling van Quick Boys. Deze aanvragen kunnen worden gedaan via het formulier of WhatsApp.

Op wedstrijddagen kun je voor interviewaanvragen terecht bij Stefan van Rijn (Teammanager). Hij is na afloop van de wedstrijd aanwezig in de spelerstunnel, stem daar even met hem uw aanvraag af. Stefan is ook bereikbaar via +31 6 41 14 57 67