Senioren

In het seizoen 2019-2020 neemt Quick Boys met 17 seniorenteams, met in totaal meer dan 300 spelers, deel aan de door de KNVB georganiseerde competities. De officiële selectie (bestaande uit Groep I en Groep II) omvat de teams 1, 2 en 3. De overige teams vallen onder de noemer recreatief voetbal. Desondanks zijn QB 4, 5 en 6 door de KNVB in de categorie A (prestatief voetbal) ingedeeld. De overige teams, 7 t/m 17, komen uit in de categorie B (recreatief voetbal). Verder spelen dit seizoen voor het eerst ook twee 35+-teams op de vrijdagavond in competitieverband wedstrijden.

De selectieteams vallen onder het Technisch Management. In overleg met de trainers worden de selecties aan het begin van ieder seizoen samengesteld en worden de selectiespelers in de teams 1, 2 of 3 ingedeeld.

Sinds het seizoen 2015-2016 hebben de senioren van Quick Boys, in navolging van de jeugd, een kledingplan, waarbij ING hoofdsponsor is van alle recreatieteams. De recreatieteams 4 t/m 17  + de twee 35+-teams vallen onder de zogenoemde seniorencommissie, bestaande uit Yoran Wiggers (coördinator) en de aanvoerders/begeleiders van de teams. Recreatieteams kunnen ook worden aangeduid als ‘vriendenteams’. Zij bepalen grotendeels zelf de samenstelling van hun team en het aantal spelers, uitgaande van een minimum van zestien spelers.