REFTECH Divisie Jeugdtoernooi

Op Hemelvaartsdag vindt het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi plaats bij Quick Boys. Dit toernooi wordt georganiseerd in de traditie van vroegere Internationale Jeugdtoernooien op Nieuw Zuid en belooft een spektakel te worden voor spelers, trainers en supporters.

Dit jaar willen we een nieuwe traditie starten met het toernooi voor JO14-1 en JO15-1. Het deelnemersveld bestaat uit teams uit de 1e en 2e divisie (JO14) en 4e en 5e divisie (JO15) waardoor er spannende en uitdagende wedstrijden op het programma staan. 

Als Quick Boys zijn we trots op onze rijke historie, die teruggaat tot 1920. Door de jaren heen hebben we veel successen geboekt en vele talentvolle spelers voortgebracht. Het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi is dan ook een mooie gelegenheid om de nieuwe generatie talenten te laten zien wat Quick Boys in huis heeft.

We hopen dan ook op een sportieve en gezellige dag waarbij alle spelers, trainers en supporters kunnen genieten van het voetbal en de sfeer op ons mooie sportpark. Kijk hier voor de deelnemers, de standen en het wedstrijdprogramma

We danken hoofdsponsor REFTECH BV voor hun steun. Samen met REFTECH willen we dit toernooi de komende jaren verder uitbouwen naar een internationaal toernooi waarbij we zowel BVO’s als amateurverenigingen mogen verwelkomen. 

Wij nodigen dan ook iedereen van harte uit om op Hemelvaartsdag naar Quick Boys te komen en te genieten van het REFTECH Divisie jeugdtoernooi!

Hoofdsponsor

Sponsors