Wedstrijden en Trainingen

Wedstrijden en Trainingen

Algemeen

Vanaf 5 juni zijn wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar weer toegestaan. De KNVB heeft daarop geanticipeerd door een speciale RegioCup de introduceren, waarbij jeugdteams in de directe omgeving wedstrijden zullen spelen tegen teams van andere verengingen, van een vergelijkbaar niveau. Voor de meeste Quick Boys jeugdteams betekent dit dat er binnen de bollenstreek wedstrijden gespeeld zullen worden vanaf zaterdag 5 juni t/m zaterdag 26 juni.

  • Vanaf 5 juni mag mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen van maximaal vijftig personen
  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben.
  • Onderlinge wedstrijden met teams van de eigen vereniging zijn voor alle leeftijdscategorieën toegestaan.
  • Voor jeugd in de leeftijdscategorie tot O17 geldt dat wedstrijden tegen teams van andere verenigingen weer mogelijk is.
  • Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden;
  • Gebruik tijdens het sporten zoveel mogelijk van eigen materiaal, zoals sportkleding, bidons etc.;
  • Volg altijd de aanwijzingen van de trainer(s) en officials op;
  • Op wedstrijddagen meldt één begeleider zich aan bij De Commissiekamer. Daar ontvangt deze de benodigde informatie.
  • Voorafgaand, tussen en na afloop van de sportbeoefening dienen spelers van JO19 en ouder overigens wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, dus ook in de kleedkamer en douches;

Toeschouwers

Bij trainingen en wedstrijden zijn geen toeschouwers toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken.

Wanneer u uw kind naar de training brengt kunt u het kind brengen tot aan de het veld (bij trainingen) of het verzamelpunt (bij wedstrijden). Daarna dient u het sportpark te verlaten. U kunt uw kind na afloop van de wedstrijd of training weer ophalen bij het gebied rond de toegangscontrole bij veld 1.

Bezoekende Teams

Ouders die optreden als chauffeur voor jeugdteams worden conform de richtlijnen niet gezien als toeschouwers, maar als onderdeel van de begeleidingsstaf. Zij hebben toegang tot het sportpark en kunnen de wedstrijd bekijken, maar dien daarbij overigens wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden

Kleedkamers

Vanaf 5 juni zijn kleedkamers weer geopend voor het omkleden of douchen maar ook voor wedstrijdbesprekingen.

Het kleedkamercomplex kan altijd worden betreden via de ingang nabij het wedstrijdsecretariaat. De uitgang voor de kleedkamers in de noordvleugel van het complex (kleedkamer 2 t/m 15) is altijd via de dubbele deuren in het middendeel van het tribunecomplex. De uitgang voor de kleedkamers in de zuidvleugel (kleedkamer 1 t/m 26) is altijd via de zijdeur aan de zuidzijde waar via de garage naar de bijvelden kan worden gelopen.

De trainer, coach of begeleider bewaakt dat de juiste looproutes worden gevolgd.