Wedstrijden en Trainingen

Wedstrijden

Vanaf 14 oktober worden alle wedstrijden in de amateurvoetbalcompetities voor de komende vier weken voorlopig stilgelegd.

Trainingen algemeen

  • Gebruik tijdens het sporten zoveel mogelijk van eigen materiaal, zoals sportkleding, bidons etc.;
  • Volg altijd de aanwijzingen van de trainer(s) en officials op;
  • Begeleiding (trainer/leiders etc.) van teams dient 1,5 meter afstand te bewaren tot spelers (m.u.v. spelers t/m 12 jaar);
  • Er mogen maximaal 2 trainers of door de staf aangewezen spelers tegelijk in het ballenhok en in het ballenhok zal ook gel staan om voor en na training/wedstrijden de handen te reinigen;

Trainingen leeftijd vanaf 18 jaar.

  • Bij senioren vanaf 18 jaar geldt dat teamtraining alleen kan plaatsvinden in groepjes van maximaal vier personen met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Trainingen leeftijd t/m 18 jaar

  • Voor kinderen en jeugd die in junioren t/m 18 jaar geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben.
  • Tijdens trainingen hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden;

Kleedkamers en douches zijn niet meer toegankelijk voor en na trainingen

Voor de Quick Boys (jeugd) teams geldt onverminderd, kom zoveel mogelijk omgekleed naar de club. Wijs één persoon in het team (of begeleiding) aan die zich ontfermt over persoonlijke eigendommen van de spelers.

Het kleedkamer complex kan altijd worden betreden via de ingang nabij het wedstrijdsecretariaat. De uitgang voor de kleedkamers in de noordvleugel van het complex (kleedkamer 2 t/m 15) is altijd via de dubbele deuren in het middendeel van het tribunecomplex. De uitgang voor de kleedkamers in de zuidvleugel (kleedkamer 1 t/m 26) is altijd via de zijdeur aan de zuidzijde waar via de garage naar de bijvelden kan worden gelopen.

De trainer, coach of begeleider bewaakt dat de juiste looproutes worden gevolgd.