Sponsors REFTECH Divisie Jeugdtoernooi

Hoofdsponsor

REFTECH BV

Reftech BV is een toonaangevende speler in de wereld van koudetechniek en klimaatbeheersing. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn focus op projectexpertise en innovatie en staat bekend om haar hoge kennisniveau, liefde voor het vak en klantgerichte oplossingen op maat.

Het bedrijf richt zich op het bedenken, ontwerpen en bouwen van oplossingen voor klimaatbeheersing op locatie, waarbij de omstandigheden ter plaatse bepalen welke oplossing het meest geschikt is. Reftech heeft zijn expertise ingezet voor een breed scala aan klanten, variërend van skihallen tot kwetsbare plantensoorten en onderzoeksprojecten. Het bedrijf houdt zich ook bezig met duurzame oplossingen en heeft verschillende programma’s ontwikkeld om energie te besparen en efficiënt met water om te gaan.

Als sponsor van het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi op Hemelvaartsdag ondersteunt Reftech de ontwikkeling van jong talent in de voetbalsport en draagt het bij aan de versterking van de lokale gemeenschap. “We vinden het initiatief en de ambitie om weer Internationale toernooien naar Nieuw Zuid te halen geweldig mooi en ondersteunen dat van harte. Dat is ook de reden dat we ons de komende jaren verbonden hebben aan het toernooi.”, aldus Peter Hoek  directeur en eigenaar van Reftech. 

Sponsors

Horesca Horecavo

Als sponsor van het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi, mag Horesca Horecavo natuurlijk niet ontbreken. Horesca Horecavo is dé groothandel voor de horecabranche en levert een breed scala aan producten, van versproducten tot keukenapparatuur en van servies tot schoonmaakmiddelen. Met meer dan 50 jaar ervaring weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en uitstekende service te bieden aan hun klanten. 

Naast het leveren van producten en diensten hecht Horesca Horecavo ook veel waarde aan het ondersteunen van de lokale gemeenschap, waaronder de jeugdsport.

Horesca Horecavo is dan ook een trotse sponsor van het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi. Door dit toernooi te ondersteunen, laat zij zien dat zij betrokken is bij de lokale gemeenschap en het belangrijk vindt om te investeren in de ontwikkeling van de jeugd, zowel op sportief als persoonlijk vlak.

Het jeugdvoetbal biedt de jeugd de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op diverse vlakken, zoals teamwork, discipline, doorzettingsvermogen en het verbeteren van hun fysieke en mentale gesteldheid. Door dit te ondersteunen, draagt Horesca Horecavo bij aan een gezonde toekomst van de jeugd en de samenleving als geheel.

Bakker Van Maanen

Al sinds 1899 staat deze ambachtelijke bakkerij voor vakmanschap, kwaliteit en service. Met meer dan 70 winkels verspreid over heel Nederland, is Van Maanen een begrip geworden op het gebied van brood, banket en chocolade.

Bakker Van Maanen gebruikt alleen de beste ingrediënten voor haar producten. Het deeg wordt met zorg en aandacht bereid, en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit van hun producten garanderen. 

Bakker Van Maanen hecht daarnaast veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo werken zij bijvoorbeeld samen met lokale boeren en producenten, om de afstand tussen producent en consument te verkleinen en zo de lokale economie te ondersteunen. Ook hebben zij diverse duurzaamheidsmaatregelen genomen, zoals het verminderen van voedselverspilling en het gebruik van duurzame energiebronnen.

Als sponsor van het REFTECH Divisie Jeugdtoernooi wil Bakkerij Van Maanen haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap laten zien. Door dit toernooi te ondersteunen, draagt de bakkerij bij aan de sportieve ontwikkeling van jonge talenten en stimuleert zij een gezonde levensstijl.