Allianz Junior voetbalkamp bij Bayern München

Unieke kans voor ieder kind tussen de 14 en 16 jaar!
Één week gratis trainen bij de sterren van FC Bayern München. Één week met 75 kinderen van over de hele wereld voetballen. Één week een kijkje nemen in de professionele wereld van voetbal. Een unieke kans voor ieder kind tussen de 14 en 16 jaar!

Van 7 t/m 12 augustus organiseert Allianz voor de vijfde keer het Allianz Junior Voetbalkamp, een uniek 6-daags voetbalkamp bij FC Bayern München. Allianz brengt 75 jonge voetballers uit 24 verschillende landen van over de hele wereld bij elkaar voor deze unieke ervaring. In totaal zullen er 4 jongeren uit Nederland uitgenodigd worden om deel te nemen aan dit voetbalkamp. De jongeren krijgen een exclusief kijkje in de wereld van het professionele voetbal en bovendien wordt het kamp volledig gefinancierd door Allianz! In München staat diegenen die uitgekozen worden om mee te doen een uitdagend programma te wachten.
Via bijgevoegd bestand is meer informatie te vinden over het voetbalkamp en de inschrijving hiervoor, wellicht krijg jij dan de kans om mee te doen aan dit unieke voetbalkamp!

Geef een antwoord