Anton den Haan verlaat Quick Boys

De middenvelder vertrekt naar Noordwijk
Aan het einde van het seizoen scheiden de wegen van Quick Boys en Anton den Haan. De middenvelder (26), bezig aan zijn derde seizoen op sportpark Nieuw Zuid, verkast naar zaterdagtopklasser Noordwijk. Op sportpark Duinwetering hoopt Den Haan op meer speeltijd. 

In het seizoen 2011-2012 werd Den Haan aan de selectie van toenmalig trainer Jos van Eck toegevoegd. De inwoner van Ter Aar kende een ongelukkige start bij de blauwwitten: hij raakte in augustus 2011 zwaar geblesseerd in het bekerduel met UVS en was enkele maanden uitgeschakeld. Op 21 januari 2012 maakte Den Haan zijn officiële competitiedebuut in het thuisduel met SDC Putten (3-1).
"Ik ben er trots op dat ik voor Quick Boys heb mogen spelen. Gezien mijn huidige situatie hoop ik echter op meer speeltijd bij Noordwijk. Uiteraard wil ik het huidige seizoen succesvol afsluiten. Dat is het belangrijkste, daar ligt de focus", aldus Den Haan in een korte reactie.

Het Technisch Management wil Anton hartelijk danken voor zijn bewezen diensten en wenst hem heel veel succes toe in zijn verdere sportieve carrière.

Geef een antwoord