Bart Freke keert terug naar Rijnsburgse Boys

De club betreurt het aanstaande vertrek maar respecteert zijn beslissing
Aan het begin van het jaar meldde Quick Boys een akkoord met Bart Freke over een langer verblijf van de centrale verdediger op sportpark Nieuw Zuid. Op verzoek van de speler wordt het doorlopende contract alsnog ontbonden. Vanwege persoonlijke omstandigheden keert Freke terug naar Rijnsburgse Boys.

Onlangs heeft Freke (28) de club op de hoogte gebracht van het feit dat hij aan het einde van het seizoen op basis van zijn persoonlijk gevoel liever vertrekt naar zijn vertrouwde omgeving. De strafschopspecialist, die vijf doelpunten achter zijn naam heeft in het huidige voetbaljaar, heeft zijn beweegredenen uitgelegd tijdens een bijeenkomst met het Technisch Management van Quick Boys. De club betreurt het aanstaande vertrek van Freke, maar snapt zijn beweegredenen en respecteert dan ook zijn beslissing om terug te keren naar zijn oude club.  

Bart heeft aangegeven zich voor 100% te gaan inzetten voor een succesvol verloop van de nacompetitie en wil op een waardige manier afscheid nemen van de club, de trainers, de spelers en uiteraard de supporters. Quick Boys wil hem hartelijk danken voor zijn getoonde inzet en wenst hem veel succes toe op het oude nest.  

Geef een antwoord