Bart van Kruistum nieuwe voorzitter Businessclub

Opvolger aftredende Jaap van Duijn bekend
Enige tijd geleden heeft Businessclub­voorzitter Jaap van Duijn bij het clubbestuur aangegeven aan het einde van de lopende bestuurstermijn zijn functie neer te leggen.
Na ruim 4,5 jaar dit intensieve voorzitterschap te hebben bekleed vindt hij het tijd om het stokje over te geven en zich zo meer te kunnen richten op zijn andere hobby’s en interesses.

Als besturen van K.v.v. Quick Boys en Businessclub Quick Boys zijn we vervolgens op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat die past in het profiel.
Verheugd kunnen we melden dat we daar naar onze mening in zijn geslaagd en dat Bart van Kruistum bereid is gevonden om de voorzittershamer over te nemen.

Bart heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, niet alleen als ondernemer (o.a. eigenaar van Van Kruistum Schilders) maar ook in de politiek (voormalig raadslid van de Gemeente Katwijk en voormalig fractievoorzitter van het CDA Katwijk).
Daarnaast heeft hij als voorzitter van volleybalvereniging RVV ervaring als sportbestuurder.
Met zijn bedrijf is hij tenslotte al geruime tijd Diamantsponsor van Quick Boys.

In de afgelopen periode is er reeds enorm veel bereikt, maar tegelijk ligt er een grote uitdaging om de Businessclub verder uit te bouwen zodat deze ook in de toekomst als een krachtige pijler van Quick Boys kan blijven fungeren.
Dit alles uiteraard in nauwe samenwerking met het clubbestuur, waardoor een goede afstemming van de strategische keuzes gewaarborgd blijft.

Beide besturen hebben het volste vertrouwen dat Bart van Kruistum de juiste man is om deze processen in goede banen te leiden.

Wij wensen hem alvast heel veel succes maar natuurlijk ook het nodige plezier toe in zijn nieuwe functie.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Bestuur Businessclub Quick Boys

Geef een antwoord