Beach United wint Strandvoetbaltoernooi

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement
Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar vond afgelopen zaterdag het tweede Quick Boys Strandvoetbaltoernooi plaats. Met een groter deelnemersveld – liefst zestien teams streden om de eer en de schitterende trofee – en wederom onder fantastische omstandigheden werd dit toernooi een groot succes. Uiteindelijk legde Beach United beslag op de titel, maar eigenlijk kende dit evenement alleen maar winnaars.

Nadat voorzitter Huug van Duijn het toernooi had geopend door de inmiddels beruchte vuvuzela feilloos na te bootsen, werd op twee velden afgetrapt voor het toernooi. De deelnemers waren ondergebracht in vier poules en konden zich kwalificeren voor de knock-outfase. De teams lieten er geen gras over groeien en knokten voor wat ze waard waren. Tussen de wedstrijd door konden de spelers zich even terugtrekken aan de speciaal ingerichte bar waar zij zich onder het genot van een biertje en de sets van DJ Ary uitstekend konden vermaken op deze zomerse dag. Na de prijsuitreiking vond op sportpark Nieuw Zuid de afsluitende QBBBQ plaats.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een uitgebreid wedstrijdverslag. De foto’s van Hans van Duijn zijn te bewonderen via deze link . De organisatie wil in ieder geval nogmaals de volgende sponsoren hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van het zeer succesvol verlopen tweede Quick Boys Strandvoetbaltoernooi: 

Puimgraaff Bloemenexport
BEMA Interieurbouw
Eeterij De Neefies
Profile Paul
Bouwcoach BIKKEL
Multirent
Stucadoorsbedrijf G. Barnhoorn
C. Messemaker-Bloemenexport B.V.
Schildersbedrijf Wim van Duijn
Supportersgroep De Trap
Supportersgroep Busje on Tour
Supportersgroep QBF
Supportersvereniging Quick Boys
Sfeercommissie Quick Boys

Geef een antwoord