Bekerduel met UVS verplaatst naar dinsdag 29 oktober

De blauwwitten oefenen aanstaande zaterdag op eigen veld tegen SJC
Aankomend weekeinde staat voor Quick Boys geen competitievoetbal op het programma. Sportpark Nieuw Zuid zou aanstaande zaterdag in eerste instantie in het teken staan van bekervoetbal. Onlangs werd bij Spartaan’20 de loting verricht voor de tweede ronde van het districtsbekertoernooi van West II. In Rotterdam werd Quick Boys gekoppeld aan zondageersteklasser UVS uit Leiden, de oude club van Tommy Bekooij.  

De KNVB heeft echter het bekerduel met UVS verplaatst naar dinsdag 29 oktober (aanvang: 20.00 uur). Quick Boys heeft vervolgens een oefenduel ingepland tegen SJC. De vriendschappelijke wedstrijd tegen de zondageersteklasser begint om 15:00 uur.

Vorig seizoen oefenden beide teams eveneens tegen elkaar. Toen wonnen de blauwwitten nipt met 2-1. Op Nieuw Zuid waren Niels van Veen en Maarten Bak destijds trefzeker. Zondageersteklasser SJC speelt in dezelfde competitie als UVS. Met elf punten uit zes duels  staan de Noordwijkers momenteel op de vierde plaats.  

Trainer Ted Verdonkschot, die na zijn schorsing weer zal plaatsnemen op de bank, zal wellicht enkele vaste basiskrachten rust gunnen. Het is van groot belang om het ritme te behouden in aanloop naar het belangrijke uitduel met de amateurs van Ajax.

Geef een antwoord