Belangrijke informatie HSV Hoek – Quick Boys

Morgen staat voor Quick Boys 1 in Zeeuws-Vlaanderen de verre uitwedstrijd in en tegen Hoek op het programma. Ondanks de verre reisafstand zullen naar verwachting veel supporters vanuit Katwijk naar Hoek reizen om de verrichtingen van Quick Boys te volgen.

Route / Parkeren
Hoewel veel supporters gebruik maken van het door de Supportersvereniging georganiseerd busvervoer zullen naar verwachting ook veel supporters op eigen gelegenheid naar sportpark Denoek in Hoek reizen. HSV Hoek is te bereiken via de Westerscheldetunnel. Na de Westerscheldetunnel de afslag Terneuzen nemen; bij de (1e) rotonde rechtsaf richting Terneuzen; bij de (2e) rotonde rechtdoor richting Terneuzen; na 500 meter bij het sluizencomplex Terneuzen (3e rotonde) rechtdoor richting Hoek; bij de verkeerslichten rechtsaf richting Hoek. Het sportpark aan de Lovenpolderstraat 2A beschikt over twee parkeerplaatsen. De parkeerplaats bij de (hoofd)ingang is vrijwel altijd vol  vanwege het feit dat op het sportpark vanaf de morgen wedstrijden worden gespeeld. Derhalve kan het beste gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats bij de noordelijke ingang. Daarnaast kan beperkt langs de Lovenpolderstraat worden geparkeerd. Let wel op: op diverse plaatsen is een parkeerverbod aangegeven door een gele onderbroken streep. Verder zijn er parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het sportpark. Ook hier is het belangrijk de geldende (parkeer)regeling in acht te nemen.

Entree
Met een geldig toegangsbewijs, verkrijgbaar bij de kaartverkoop aan de ingang, krijgt men toegang tot de accommodatie. De toegangsprijzen zijn:

  • staanplaatsen  € 7,50;
  • staanplaatsen personen 65+  € 5,00; personen 6 t/m 12 jaar  € 4,00;
  • tribune plaats + € 2,00.

Om lange wachtrijen bij de kassa te voorkomen wordt dringend verzocht zo veel als mogelijk is, met gepast geld te betalen. Dit draagt bij tot het voorkomen van stagnatie aan de kassa’s.

Huisregels
U wordt verzocht de aanwijzingen van de aanwezige toezichthouders en stewards op te volgen en u te confirmeren aan de door HSV Hoek opgestelde huisregels. Het is verboden om vuurwerk, in welke vorm ook, voor, tijdens of na de wedstrijd af te steken. Het is niet toegestaan om zonder overleg spandoeken, op welke plaats ook, op te  hangen of te bevestigen. Het is voor het publiek niet toegestaan om gedurende de wedstrijd het speelveld te betreden.

Geef een antwoord