Beloften spelen gelijk in doelpuntrijk onderonsje

Afsluiting van het seizoen voor de beloften
Op dinsdagavond 9 juni hebben de 2 teams van de beloften, Jong Quick Boys A en Jong Quick Boys B , het seizoen afgesloten met een 3-3 gelijkspel.

Na ruim een kwartier spelen schoot Kemsaku Takeuchi vanuit een stafschop de 0-1 binnen voor het B-elftal. In de 38e minuut maakte Jacob Prins de gelijkmaker, waarna Jaber Akhrif 3 minuten later er voor zorgde dat het A-elftal met een 2-1 voorsprong ging rusten.

Na de rust was het vooral het B-elftal dat aanzette, wat in de 49e minuut resulteerde in de gelijkmaker van Dick van der Toorn. In de 71e minuut was het Rens Kralt die het B-elftal voor de 2e keer op voorsprong zette, waarna het lange tijd leek alsof het A-team het onderspit ging delven. In de 89e minuut werd het alsnog gelijk door een doelpunt van Robert Talsma.