Bloementoernooi Hemelvaartsdag

jeugdtoernooi voor D1, D2 en E-top
Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei 2013, organiseert K.v.v. Quick Boys voor de vierde achtereenvolgende keer het Bloementoernooi op sportpark Nieuw Zuid. Een voetbalevenement waar de D1 (tweedejaars), D2 (eerstejaars) en de E-top strijden om de eerste plaats.

In 2010 heeft Quick Boys een lang vervlogen traditie in ere hersteld door op Hemelvaartsdag een toernooi te organiseren voor de D1, D2 en E-top. Het toernooi is omgedoopt tot ‘Bloementoernooi’ omdat het toernooi voornamelijk door bloemen(export)bedrijven uit Katwijk en omstreken wordt gesponsord.

Dit jaar zullen de beste D- en E-pupillen van BVCB, Geel Wit ’20, Haaglandia/Sir Winston Leisure, Hoofddorp, Kocatepe, Oranje Wit, Purmersteijn, SHO, av Sparta, SVV, VFC, VOC en uiteraard die van Quick Boys in het strijdperk treden. De deelnemers acteren voornamelijk in de hoogste klassen van het amateurvoetbal. Zij strijden niet alleen voor de eer, maar ook per categorie voor een wisselbeker. Bij de tweedejaars D-pupillen verdedigt SVV de wisselbeker, bij de eerstejaars D-pupillen en de E-top is het Quick Boys die vorig jaar de wisselbekers mee naar huis kon nemen.

De toegang tot sportpark Nieuw Zuid is uiteraard gratis. De wedstrijden starten om 9.30 uur. De prijsuitreiking vindt plaats rond 16.00 uur.

Geef een antwoord