Busreis naar HHC Hardenberg

Op zaterdag 3 september speelt Quick Boys een fraaie uitwedstrijd. De blauwwitten zijn dan te gast in Hardenberg, bij voetbalvereniging HHC Hardenberg. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen in Overijssel. Daarom organiseert de Supportersvereniging uiteraard weer een busreis naar Hardenberg tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 31 augustus tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten van een buskaart bedragen slechts €15,00. Ook bestaat de mogelijkheid om in het clubhuis dan meteen de toegangskaarten aan te schaffen. Klik HIER voor meer informatie.

De bus vertrekt om 11:15 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd in Hardenberg begint om 14:30 uur.