Busreis naar Hoek – Quick Boys

Op zaterdag 23 april aanstaande speelt Quick Boys de belangrijke en verre uitwedstrijd tegen Hoek. De ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen staat momenteel op de achtste plaats in de Hoofdklasse B. De formatie van trainer Jan Zoutman kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken in het verre Zeeland. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar Hoek tegen een zeer voordelig tarief. 

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Er is veel belangstelling voor de busreis. Geef je donderdag 21 april aanstaande tussen 19:30 en 21:30 uur in de kantine op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 12,50 voor leden van de Supportersvereniging en € 15,00 voor niet-leden. Hier zit een lunchpakket voor onderweg bij inbegrepen! 

De bussen vertrekken om 11:00 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.

Geef een antwoord