Busreis naar Sparta Nijkerk – Quick Boys (UPDATE)

Geef je op voor de bus en profiteer van de voorrang bij de verkoop van toegangskaarten
De titelstrijd lijkt in de Hoofdklasse A van de zaterdagamateurs een verrassende wending te krijgen. Tot afgelopen zaterdag was Sparta Nijkerk de onbedreigde koploper. De oranjehemden voeren weliswaar nog altijd de ranglijst aan, maar zij voelen na de onverwachte nederlaag bij SDC Putten (3-5) de hete adem van Quick Boys in de nek. Aanstaande zaterdag staat de directe confrontatie tussen de twee hoogvliegers op het programma. Het eerste elftal kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging weer een gezellige busreis naar Sparta Nijkerk tegen een zeer voordelig tarief. 

Inschrijven
Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je op dinsdagavond 8 april of donderdagavond 10 april a.s. tussen 19:30 en 21:30 uur in het nieuwbouwgedeelte nabij het secretariaat. Voor het geld hoef je het niet te laten: de kosten bedragen slechts € 10,00 voor leden van de Supportersvereniging en € 12,50 voor niet-leden. De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje onderweg wordt uiteraard gezorgd.

Voorverkoop
Op dinsdagavond krijgen de supporters die meereizen met de bussen voorrang bij de voorverkoop van toegangskaarten. Geef je daarom op voor de busreis, koop een toegangskaart (€ 7,50) in de voorverkoop en voorkom parkeerproblemen en lange rijen aan de kassa in Nijkerk.
Op donderdagavond zal naar alle waarschijnlijkheid de zogenaamde vrije voorverkoop plaatsvinden voor supporters die niet met de bus naar Nijkerk zullen afreizen. Meer informatie volgt later.

Collecte
Tijdens de voorverkoop zal er door de Sfeercommissie een geldinzamelingsactie gehouden ter financiering van de sfeeracties rondom het duel met Sparta Nijkerk. Geef gul en zorg voor een sfeervolle aanloop naar de wedstrijd van het jaar!

Geef een antwoord