Cees-Jan van der Meij winnaar Vakantiefotowedstrijd 2010

Het bestuur van de Supportersvereniging dankt alle vakantiegangers voor hun inzendingen
De Supportersvereniging Quick Boys organiseerde in samenwerking met het webteam gedurende de zomerstop de Vakantiefotowedstrijd 2010. Tot 10 september jl. hadden de vakantiegangers de tijd om hun aan Quick Boys gerelateerde foto’s in te sturen. Op de wereldkaart zijn de foto’s van alle inzenders geplaatst. Uiteindelijk heeft de jury onlangs drie inzenders gekozen tot prijswinnaars.

In de rust van de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en Excelsior Maassluis zijn de winnaars van de Vakantiefotowedstrijd 2010 gehuldigd. De uitreiking werd gedaan door Simon de Jong, de voorzitter van de Supportersvereniging. Cees Haasnoot eindigde op de derde plaats met zijn foto met Quick Boys-vlag voor het Soccer City Stadium, het stadion in Zuid-Afrika waar de finale tussen Nederland en Spanje gespeeld werd afgelopen zomer. Ton Houwaard werd tweede met zijn eerbetoon aan de slachtoffers van het Hillsborough-drama.

Cees-Jan van der Meij werd uiteindelijk tot winnaar gekozen. Deze militair vierde weliswaar niet zijn vakantie in Uruzgan, maar de manier waarop Cees-Jan liet zien hoe zijn familie, vriendengroep en kennissen aan hem dachten viel erg in de smaak bij de juryleden. Op de foto tonen Cees-Jan en zijn collega een vlag van Quick Boys met daarop vele persoonlijke boodschappen van mensen die hem dierbaar zijn. De Supportersvereniging wil Cees-Jan nogmaals van harte feliciteren met de hoofdprijs. Daarnaast wordt een ieder bedankt voor zijn of haar bijdrage aan de wedstrijd. Het bestuur van de Supportersvereniging hoopt dat volgend jaar weer vele foto’s worden ingezonden.

Geef een antwoord