Contantloos betalen succes

Sinds 1 januari 2017 is het in het clubhuis niet meer mogelijk om contant af te rekenen. Na een maand wennen met het nieuwe systeem zijn de vrijwilligers van het clubhuis enthousiast over de nieuwe manier van werken. Het afrekenen gaat sneller, geen gedoe meer met wisselgeld en daardoor minder kansen op fouten. Ook de vrijwilligers van de financiële administratie zijn blij met het nieuwe systeem. De contante geldstromen, wisselgeld, kassalades en afstorten bij de bank en alle risico’s wat dit met zich mee brengt behoren nu tot het verleden.

Ook de reacties van de leden en bezoekers zijn over het algemeen lovend. Waar sommige leden kiezen om via PIN af te rekenen, zijn er ook al honderden leden die de ledenpas gebruiken om te betalen en zo gebruik maken van de 5% bonus bij het opwaarderen via de App. Klik HIER voor meer informatie over het downloaden en installeren van de App.

Wij begrijpen dat niet iedereen even handig is met het gebruik van de App op de mobiele telefoon. Ondanks instructies op de website en folders op de tafels in de kantine zijn er nog steeds enkele leden die het niet voor elkaar krijgen om via de App het saldo van de ledenpas op te waarderen of bijvoorbeeld de pas van de kinderen toe te voegen aan de App. Voor het grootste gedeelte heeft dit te maken met foutieve/oude emailadressen die bekend zijn bij de administratie. Het emailadres dat bij Quick Boys bekend is, geeft toegang tot de App en het koppelen van de ledenpas.

De vrijwilligers in het clubhuis hebben achter de toonbank of bar geen toegang tot de administratie en kunnen buiten eenvoudige vragen niet helpen bij het activeren of koppelen van ledenpassen. Wij vragen dan ook om geen discussie hierover te starten bij de vrijwilligers achter de toonbank of bar.

Mocht het niet lukken om de ledenpas te koppelen aan de App of heb je een andere vraag, stuur dan een email naar administratie@quickboys.nl met je gegevens en je vraag. Uiteraard kun je altijd bij het secretariaat binnenlopen met vragen. Mocht je de app omslachtig vinden, maar wil je wel gebruik maken van de ledenpas: in het clubhuis staat een opwaardeer- en saldocheckscherm. Hier kun je via PIN je pas opwaarderen. Door even de pas voor de lezer te houden kun je ook gelijk je huidige saldo zien.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden kun je hier kijken: Vragen Knip App

Geef een antwoord