Contract met nieuwe hoofdsponsor Ouwehand Visverwerking B.V. officieel ondertekend

Tweede fase van de drietrapsraket voltooid.
Afgelopen zaterdag 2 april is in bescheiden kring de formele stap met betrekking tot het contract tussen K.v.v. Quick Boys en de aanstaande hoofdsponsor Ouwehand Visverwerking B.V. gezet. Onder andere waren hierbij aanwezig:

  • een aantal vertegenwoordigers van de bedrijven Parlevliet & Van der Plas en Ouwehand Visverwerking B.V.
  • beide voorzitters en enige bestuursleden van K.v.v. Quick Boys en de Businessclub Quick Boys
  • de technische staf van Quick Boys 1 vergezeld door een tweetal selectiespelers

Het officiële moment vond plaats in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid, en uiteraard is – gezien de branche waarin de hoofdsponsor opereert – een meer inspirerende omgeving dan een bomschuit in vol ornaat bijna niet denkbaar.
Quick Boys-voorzitter Huug van Duijn greep dan ook terug naar het verleden toen hij de eerdere zeer succesvolle samenwerking tussen Ouwehand en Quick Boys aanhaalde. Maar tegelijk gaf hij aan te hopen dat er voor beiden wellicht een nog mooiere toekomst in het verschiet ligt, zowel zakelijk als sportief.

De club ziet de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor als een “drietrapsraket”:

  1. Medio februari jl.: de eerste aankondiging van de samenwerking;
  2. De bijeenkomst van afgelopen zaterdag, waar de formele ondertekening van het contract plaatsvond alsmede de presentatie door twee selectiespelers van de shirts waarin Quick Boys 1 het komende seizoen zal uitkomen;
  3. Het echte feestelijke gedeelte wordt echter bewaard tot komende augustus, wanneer de inmiddels vermaarde Open Dag van K.v.v. Quick Boys plaatsvindt. Dan zal o.a. de complete selectie zichzelf op grootse wijze presenteren in de nieuwe outfit en daarmee prominent de naam van Ouwehand Visverwerking B.V. gekoppeld aan Quick Boys onder de aandacht brengen van het grote publiek.

Speciaal voor de eerste presentatie van de prachtige shirts met Ouwehand-opdruk waren Hendrik van Beelen en aanvoerder Niels van Duijn afgelopen zaterdag aanwezig.

In zijn toespraak vergat Huug van Duijn overigens niet een dankwoord uit te spreken aan Paul van der Plas van Basis Huisvesting B.V. voor het hoofdsponsorschap vanaf het seizoen 2009-2010, waarin hij benadrukte dat de vereniging zich terdege bewust zal blijven dat dit bedrijf nog altijd de huidige hoofdsponsor is aangezien de beide contracten op 1 augustus a.s. aflopen dan wel ingaan.

Na de woorden van de voorzitter volgde de eigenlijke ondertekening, door de heren Diek Parlevliet en Ton van der Plas namens Ouwehand en Huug van Duijn en bestuurslid commerciële zaken Harry Vermond namens Quick Boys.
 
Vervolgens kreeg Ton van der Plas van Ouwehand Visverwerking B.V. het woord. Hij gaf aan dat het bedrijf na een aantal moeilijke jaren weer volop vooruit kijkt. Daarbij is men uitermate blij om de naam van dit bedrijf weer verbonden te zien aan de club Quick Boys, niet alleen met het oog op het mooie verleden maar ook gezien het belang om samen aan een succesvolle toekomst te bouwen.

Ouwehand Visverwerking B.V. is één van de grootste werkgevers in de regio, en onder de medewerkers zijn zowel het blauw-witte kamp als het oranje-zwarte kamp goed vertegenwoordigd. Ton van der Plas sprak de hoop uit dat beide clubs op zeer korte termijn weer in competitieverband tegen elkaar kunnen spelen. Deze hoop werd uiteraard door de overige aanwezigen gedeeld.

Na deze woorden knalden vanzelfsprekend de champagnekurken om de ondertekening van het contract op informele wijze te vieren onder het genot van een glaasje en de nodige vislekkernijen.

Ter afsluiting kreeg de mannelijke vertegenwoordiging van Ouwehand Visverwerking B.V. nog een fraaie blauw-witte stropdas uitgereikt.

De blik is vanaf nu volledig gericht op de presentatie tijdens de Open Dag.

Op de foto hieronder (vlnr):
boven: Niels van Duijn en Hendrik van Beelen
onder: Harry Vermond, Huug van Duijn (Quick Boys), Ton van der Plas en Diek Parlevliet (Ouwehand)

Geef een antwoord