Culinaire Avond in trek

Reeds 250 kaarten verkocht voor het gastronomisch evenement
Op veler verzoek wordt dit jaar voor de vierde keer een Culinaire Avond georganiseerd. De vorige edities waren telkens zo’n groot succes dat velen om een herhaling hebben gevraagd. Welnu, in het kader van de Familiedagen 2014 organiseert de commissie extra grote en bijzondere Culinaire Avond op donderdag 5 juni.

Dit evenement zal plaatsvinden op het evenementenplein. Het plein zal op professionele wijze, met behulp van sponsor BOELS-verhuur, worden omgetoverd tot een culinair dorp, De avond begint om 20.00 uur. Een groot aantal koks verzorgt gedurende de avond een aantal demonstraties rondom enkele thema’s, zoals barbecue en lekkere hapjes die je thuis kunt klaarmaken. Verder zal er dit jaar nog meer medewerking worden verleend door de lokale horeca. Ook de succesnummers van de vorige jaren (oesters, carpaccio, cressen, de kazen van Reypenaer, de overheerlijke zalm, etc.) zullen weer aanwezig zijn. En natuurlijk zijn er weer heel veel wijnen te proeven. 

Er is een gelimiteerd aantal kaarten te koop a € 30,00 per stuk. Alle happen en wijnen zijn hierbij inbegrepen. Er zijn reeds 250 kaarten verkocht. Wees er dus snel bij, want op is op! 

Verdere info: Huug van Beelen (06-20004698) en Marijke Barnhoorn.

Geef een antwoord