Dag 1 Familiedagen 2014

Het programma van de eerste dag van het evenement
De officiële openingsceremonie vindt op maandag 2 juni plaats. Alle kinderen uit de Landenteams, de F- en E-pupillen verzamelen zich om uiterlijk 17.45 uur op het schoolplein van de Chr. Opleidingschool aan de Parklaan voor een feestelijke en tropische Braziliaanse optocht naar sportpark Nieuw Zuid. Het thema is WK 2014 in Brazilië. Ieder team maakt een fraaie spandoek of mascotte. Voor de drie leukste ontwerpen is er een prijs. 
De route van de optocht is: Roest van Limburgstraat, Wale Malefijtstraat, Schoolstraat, Abeelplein, Ouwehandstraat, Wale Malefijtstraat, Varkevisserstraat, Tijmstraat, Kamperfoelieplein, Duinstraat, Duindoornlaan, Laan van Nieuw-Zuid, achter de tribune langs, via het hoofdveld op de tribune. 
Om 19.00 uur is de officiële opening van de Familiedagen 2014 op het hoofdveld. Ook worden alle kampioenen uit de Landenteams, de F- en E-pupillen gehuldigd. Na afloop een traktatie voor alle kinderen. 
Klik hier voor meer informatie over de opening / de optocht 

*Vanaf 16:30 uur starten op Nieuw Zuid de onderlinge wedstrijden voor D-pupillen op de kunstgrasvelden;

* Om 18.30 uur start het Voetgolfcircuit voor alle C-junioren. Aansluitend is er een uitgebreide BBQ bij het oude sponsorhome met medewerking van de Sfeercommissie en uiteraard is ook DJ Arie van Rooijen aanwezig.  

Geef een antwoord