De Familiedagen van Quick Boys, een week plezier voor jong en oud

Het programma van de afsluiting van het seizoen 2011-2012
Het voetbalseizoen 2011-2012 is nagenoeg ten einde. Het verenigingsjaar van K.v.v. Quick Boys wordt afgesloten met de traditionele Familiedagen. Van dinsdag 29 mei tot en met zaterdag 2 juni vinden op sportpark Nieuw Zuid vele activiteiten plaats die jong en oud uitstekend zullen vermaken.
De organisatie is er opnieuw in geslaagd een zeer divers programma samen te stellen.

Op dinsdag 29 mei vindt de officiële opening van de Familiedagen plaats. Om 17:30 uur vertrekken circa vijfhonderd jeugdleden van Quick Boys in optocht richting Nieuw Zuid. De parade begint ter hoogte van de Chr. Opleidingschool aan de Parklaan en eindigt via de Roest van Limburgstraat, Secr. Varkevisserstraat, Schoolstraat, Abeelplein, Ouwehandstraat, De Waal Malefijstraat, Duinstraat, Secr. Varkevisserstraat, Tijmstraat, Kamperfoelieplein, Parklaan (ventweg) en Duindoornlaan op sportpark Nieuw Zuid. Op het hoofdveld is de traditionele opening van de Familiedagen. Vervolgens zal om 19:15 uur in het clubhuis een kindershow worden georganiseerd voor de spelers van de E- en F-pupillen en Landenteams. Een half uur later strijden de A- en B-junioren op en rondom het sportpark en het strand om de eer tijdens de survival run en het voetgolf. Na afloop worden de deelnemers beloond met een muzikaal barbecue. Tussendoor zullen de D-pupillen het voetbaltoernooi openen op de velden.

Op woensdag 30 mei leggen de D-pupillen en C-pupillen het parcours van de survival run af en gaan voetbalgolfen. Op de tweede dag van de Familiedagen wordt in het clubhuis vanaf 20:00 uur gejokerd en geklaverjast. Alle leden en hun familie worden van harte uitgenodigd voor de kaartavond. Op de velden komen de E- en F-pupillen en de spelers van de Landenteams in actie tijdens onderlinge wedstrijden.

Terwijl de B- en C-junioren op donderdag 31 mei het voetbaltoernooi voortzetten, begint om 20:00 uur de culinaire avond op het vernieuwde evenementenplein. De kaarten voor het evenement zijn inmiddels uitverkocht. Het belooft wederom een geweldige happening te worden.

Op de voorlaatste dag van de Familiedagen is de door de Supportersvereniging georganiseerde Ierse Avond in het clubhuis. In een prachtige ambiance zullen de nodige Ierse klassiekers ten gehore worden gebracht door de Brabantse formatie Folkaholics, de band die enkele jaren geleden ook eens met succes optrad tijdens de Familiedagen. De toegang tot het clubhuis is gratis. Daarnaast zal op een van de bijvelden een gezellig samenzijn worden georganiseerd voor de ouderen Quick Boyzer met medewerking van Jan van der Spek.
Op vrijdagavond wordt bovendien een wandeltocht door de duinen georganiseerd met tussendoor leuke stops. Het vertrek (19:00 uur) vindt plaats vanaf het tweede veld en er wordt in groepsverband gewandeld.
Uiteraard wordt op deze dag ook gevoetbald: de senioren zullen hun kunsten vertonen op de velden.

De Grande Finale van de Familiedagen is op zaterdag 2 juni. Met name voor de jongste leden van de club zal het nodige georganiseerd worden. Zij kunnen zich vanaf 9:00 uur uitleven op de springkussens en genieten van de draaiorgels. De kinderen kunnen bovendien gratis geschminkt worden. Om 14:00 uur gaan de E- en F-pupillen en de Landenteams op vossenjacht onder begeleiding van de spelers van het eerste elftal. Op het zesde veld vindt tegelijkertijd een zeskamp voor de C-junioren en D-pupillen plaats. Terwijl de bezoekers van sportpark Nieuw Zuid worden vermaakt door diverse straatartiesten vindt om 15:00 uur op het hoofdveld het spel Petje op, Petje af plaats. Welke deelnemers zullen in de prijzen vallen?
Over prijzen gesproken: om 16:00 uur begint op het Evenementenplein De Vois of KwieBois met medewerking van DJ Arie van Rooijen. Welk zangtalent gaat naar Disneyland Parijs?

De Familiedagen 2012 worden afgesloten met een feestavond in het clubhuis. Langs deze weg wordt iedereen van harte uitgenodigd om sportpark Nieuw Zuid tijdens de Familiedagen te bezoeken. Gezien het uitgebreide programma van het evenement zullen jong en oud zich uitstekend gaan vermaken tijdens de traditionele afsluiting van het seizoen.

Geef een antwoord