De scoutingcommissie op zoek naar oud-spelers

Quick Boys wil graag gebruik maken van kennis en ervaring
De scoutingcommissie van Quick Boys is op zoek naar oud-eerste elftalspelers die bereid zijn om twee à drie keer per seizoen een potentiële nieuwe speler voor het blauwwitte vlaggenschip te bekijken. Het Technisch Management is ervan overtuigd dat oud-spelers van Quick Boys met hun kennis en ervaring belangrijke input kunnen geven met betrekking tot de beslissing om een speler al dan niet een te benaderen. Zij kunnen een belangrijke bijdrage leveren in de realisatie van de ambitieuze doelstellingen van de club.

In de huidige procedure zijn minimaal drie onafhankelijke scoutingrapporten nodig voordat het Technisch Management kan beoordelen in hoeverre een potentiële aanwinst in aanmerking komt voor het eerste elftal. Om deze werkwijze te kunnen optimaliseren, is Quick Boys op zoek naar oud-eerste elftalspelers die een hun oordeel willen geven over desbetreffende aanwinst nadat er reeds drie scoutingsrapporten zijn opgemaakt.

Langs deze weg worden de oud-spelers uitgenodigd voor een binnenkort te organiseren informatieavond. Voor meer informatie en aanmelden kan contact opgenomen worden met Peter Hellenberg: hellenbergpeter@gmail.com of via 06-22392323. 

Geef een antwoord