De verkeerssituatie rondom sportpark Nieuw Zuid

Herhaald advies: maak gebruik van het parkeerterrein Zuid aan de Sportlaan
Als wellicht bekend is de verkeerssituatie rondom ons sportpark drastisch gewijzigd hetgeen met zich mee heeft gebracht dat aan de Laan van Nieuw Zuid een parkeerverbod geldt. Ervaring leert dat het parkeerterrein aan de Laan van Nieuw Zuid op wedstrijdzaterdagen overbezet is waardoor bezoekers toch menen op de Laan van Nieuw Zuid te parkeren en daarmee een parkeerbon riskeren. Afgelopen weken heeft de lokale overheid met enige regelmaat verbaliserend opgetreden.

Via deze weg willen wij u wijzen op de mogelijkheid de auto te parkeren op parkeerterrein Zuid aan de Sportlaan. (Ons sportpark iets voorbij rijden en nabij de Soefi Tempel links af het parkeerterrein op) Vanaf 1 oktober jl. is het daar gratis parkeren. In de hoek van het parkeerterrein (achter de zandberg) is ons sportpark vervolgens te bereiken (200 meter) via de achteringang van onze accommodatie (ingang Zuid). Via het schelpenpad kunt u bij de schuin naar beneden lopende toegangsweg (het hek van de hulpdiensten zal aan één zijde worden geopend) ons sportpark betreden en vervolgens via de achterzijde van het tribunecomplex naar de kleedkamers en de bijvelden lopen. Het parkeren en vervolgens gebruik maken van ingang Zuid is mogelijk vanaf 8.00 tot 18.30 uur.
Maak gebruik van deze voorziening; dit mede ter voorkoming van een parkeerbon.
 
Houd de ruimte, welke is gelegen op de parkeerplaats direct voor het schelpenpad vrij! Dit in verband met het feit dat hulpdiensten probleemloos zonder obstakels de route naar de ingang Zuid en achterzijde hoofdgebouw kunnen bereiken.

Geef een antwoord